Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

V Kunosu so še prijazni glede kritiziranja. Scawen iz LFS te skoraj dobesedno pošlje v 3pm, če mu kaj težiš na forumu glede razvoja in vsebine špila :)

Gregor, zelo bom posplošil... pravi, da z licencami pridejo tudi stroški, ki jih je treba plačati vnaprej in zato delajo plane na daljši rok. Prvi cilj jim je vsebina, poudaril je, da so dali glasovanje glede prog/avtov in da večina pač zmaga. In da seveda rabijo denar za preživetje, kot preostala populacija našega planeta :)

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Kao zakaj sploh govorijo, če bo na voljo šel sept. 2014 ter zakaj omenjajo preorder, če še cela špila ni izšla. Nekako tako. Ljudje so pač nori

Ja in kaj je zate tukaj norega? Nemoreš nekaj dodatnega prodajati, če še osnove nisi naredil do konca!

Kaj pa če se jim vse skupaj še bolj zalomi (recimo SP ali pa MP ne delata tako kot bi morala), konec koncev je bil špil napovedan za konec leta 2012...zdaj bomo pa 2014, pa nimamo še ne enega ne drugega (imamo TP z več avti in progami)...pa bo mimo še najmanj mesec, preden (če) dobimo vsaj SP.

Drugače sama novica o Nordschleife je ql, ne me narobe razumet...tudi kupil jo bom...

Jaz sem vsega tega navajen iz iR, kjer traja preden so stvari izdane. Dostikrat tudi kako stvar potisnejo nazaj, da je kaka druga narejena. Verjetno zaradi tega jaz na te stvari drugače gledam. Res pa ima iR drugačen sistem.

Ola na hitrco opravil 3 -4 kroge .Par časov že imel.Prvi brez problema(sm edini) hehe [krniki] ob 17 45 26.12 2013 [champ]

Imam pa še enih 10-15 sec. rezerve na ta čas

All Round

Pri formulci pa lahko ene 2 sec .še kje dobim,ma bo tžka. [ok]

Formula Abarth

ps.izklopi abs-tc med vožnjo!!!!!!!!!!

Jaz vidim,da si na drugem mestu :D

Tole postaja že ultra zabavno branje. Splača se dobro prebrati link, ki ga je Markokoz objavil. Tam vse lepo piše. Razmišljajo kot čisto normalni ljudje, ki bi radi nekaj več kot samo životarjenje in na noben način na račun kvalitete, ki so si jo zastavili.

Zakaj je bila Šlajfa objavljena toliko prej? Piše v prispevku. Zakaj uporabljajo taki sistem? Piše v prispevku. Izjemno dobro argumentirano, lahko bi bili samo veseli.

Mene tak pristop čisto nič ne moti, tudi vse dlcje bom kupil, tudi če ne furam praktično nič zaenkrat. Kar sem hotel zvedet, sem zvedel - fizika je vrhunska, grafika tudi. Ko bo MP pripravljen, bo mala revolucija. Že netKar je pokazal proti koncu, da ima potencial. Do takrat je pa za lige še vedno najbolj uporaben špil rF. Žalostno, ampak res.

returning to reading mode...

OK, tole so editirali...tako je zdaj bolj logično, ampak prej je pisalo da bo preorder na voljo kmalu!

Soon after the release of Assetto Corsa v.1.0 final, we will be opening our 1 month pre-order phase, providing you with a 50% saving on the final package – that’s right, 10 cars and the Nordschleife.

Ola na hitrco opravil 3 -4 kroge .Par časov že imel.Prvi brez problema(sm edini) hehe [krniki] ob 17 45 26.12 2013 [champ]

Imam pa še enih 10-15 sec. rezerve na ta čas

All Round

Pri formulci pa lahko ene 2 sec .še kje dobim,ma bo tžka. [ok]

Formula Abarth

ps.izklopi abs-tc med vožnjo!!!!!!!!!!

ABS kot default se zdaj lahko uporablja!!!