Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Bojim pa se,da če ne bodo naredili nekaj na optimizaciji igre bo v multiju štekalo kot noro na high nastavitvah grafike. Sedaj imam resolucijo 1920x1080, AA 8x,AF 16x,Shedow resolution high,HDR on,world detajle na max,Fullscreen rendering on,Vertical Sync on,Cubemap resolution medium,faces per frame 3 in laufa na 60 fps konstatno,ko pa bo cca 15-20 dirkalnikov v dirki bodo frejmi padli kot zmešani. Po mojem bom moral še eno grafikuljo nabavil v prihodnosti [Joj] Ful ljudi jamra kako so jim padli frejmi po prejšnjem updejtu.

Saj itak,da lepo izgleda tudi na medium,hočem povedati,da je pred 0.3.2 updejtom delalo na max sedaj pa sem moral malce zmanjšati Cubemap resolution in faces per frame,da vlovim teh igralnih 60 FPS. Za primer COD Ghosts deluje vse na max in multiplayer z polno kapaciteto igralcev na 60 FPS,AC pa blokira že brez multija. Saj vem,da je igra še v fazi testiranja,ampak nekaj bodo morali storiti tudi glede optimizacije same igre,kar se tiče grafike.

140 fpsjev pr men mam world detail na max, cube map low in 2, hdr-vsync=off, 8x antialising pa 4x tistga drugega, shadows na medium.. To so nastavitve za mene ko je najbolši performance in zgleda najlepš(HDR je itak brezvezn ker ne da realnih barv) Če pa bo problem ko bo ai al pa multi pa kamot da stran kej antialisinga pa takoj dobim 20 fpsjevm

COD-a pa res ne moreš primerjat z dirkačino. Če pa cod ne bi bil optimiziran po 10 letih eno in istega pa bi bli tut nesposobni. Da ne omenjam njihove pogona za računanje fizike ki ni niti prližno tak obremenjen kot od ac-ja

Uživajte [it]

Kopiraj in zamenjaj.

Uredu dela le z enim nasprotnikom, ker manjkajo fajli. Lahko pa testirate fps z vsemi avti na štartu, itak po štartu grejo vsak po svoje [wall][champ]

Je pa Aris dejal, da so ai nasprotniki "težji" za tvoj pc, v multiju so avti manj fps zahtevni.

Povezava!

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\launcher\themes\default\modules\earlyaccess

Vidim vse avte. FPS okol 45 pa mam grafiko okol Medium.

Za testiranja frejmov super zadeva,pa še zasledovanje treniraš ;) Hvala baty [ok][it] Tudi pri meni so frejmi stabilni na 60,ker več monitor ne premore :D

Da ne bo pomote, to ni moje delo [smoke]To sem našel na eni ita. strani. Je pa Aris (ac staf) dovolil upabljati to zadevo [dance]

Eh ja.MOJ PROCESOR 2.4 GHz je pač prešfoh.Tam do enih 7-8 na stezi še zmore,potem je pa eno samo trokiranje po celi stezi,al kakšen avto vidim al pa ne. :|

ŠE REPLAY DELA VELIKO BOLJ TEKOČE.

Evo, še mnenje glede novih avtov:

F40:

Sprva čuden filing, ampak ko se ga naučiš je čisti užitek. Osebno mi je boljši kot MP4/12c in F458, res oldschool. Turbo te itak hoče ubit, sploh v nizki prestavi, če prehitro pohodiš gas se zadnja kolesa samo vrtijo :D

F599XX:

Kot po tirih, ko pelješ se zdi kot da ima samo 800 kil. V Imoli zelo dober za vozt, v Mugello je pa precej podkrmarjenja, verjetno zato ker se ne da štelat zadnjega krilca in imaš preveč downforca zadaj sploh v hitrih zavojih. Sicer pa top makina, malo spominja na F550 iz GTR2, samo da je 10x boljš.

M3 Group A:

Nisem veliko vozil ampak kot pričakovano noro zabaven avto, sprednji konec gre kamor hočeš, če te malo zanese nič zato se da komot korigirat. Tole bo eden od top avtov za dirke.

Z4 GT3:

Tudi odličen avto, malce težji za vozit kot M3, a prav tako ogromno gripa. Če pa hočeš lovit top čase je pa itak zaj***no :)

V glavem res odlično. Komaj čakam na MP ali vsaj AI. Me zanima kaj skrivajo za 24. december.