Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

599 je res brutaln..

A je že komu ratal z z4 na monzi pod 1:48? js ne pridem niti blizu :P Majo mal čudn meje postavlejne za achivemente.. Z 599xx postavim v prvem krogu čas za zlat achivement, potem pa s tem z4 ne pridem niti blizu.

Ne, to majo res čudno... Jst komi blizu 1:50 pridem

Me pa skrbi da je tolk modable tale AC. Bo treba met kak anti-cheat programček zraven, glede na to da boš vrjetno bhp-je za svoj avto lahko kar pred tekmo v notepadu napisal... :P

599xx je res prav užitek za vozit, se drži ceste nenormalno. Tudi Z4 GT3 je podobno.

Vsaka čast kaj delajo, upajmo da nas res presenetijo z MP.

Aja pa drag race je kar zanimiv, bo treba štarte trenirat :D

1:49.0 z Z4 na Monzi. Mogoče se da pod 48, ampak težko. Bi bilo treba v Ascariju na izhodu oni levi robnik povsem sekat.

Na ranku je 12 časov pred mano z Z4, ki imajo nekaj sekund hitrejši prvi sektor...ne vem zakaj enostavno niso naredili tako, da ti prekliče čas če sekaš...

PS - Ne pozabite na Step 3 F458 upgrade, ki naj bi bil podoben 458 iz Ferrari Challenge(10 sekund razlike)!

Meni ni uspelo priti do AIja na drugih progah, .ini fajl za special evente se da spremenit, da misli da je event na katerikoli progi z katerikolim številom opponentov, pa tudi da naj bi bla dirka. Sam potem ko klikneš start naloada čisto drugo stvar. Verjetno acs odpre acd file lociran tukaj:

common\assettocorsa\system\data\se\

Tale file pa ima nekaj enkripcije gor, če ima kdo malce več ideje glede tega lahko reši tale problem AIjev v 0.4 :)