sleby 2 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 A je komu jasno, zakaj mi rsr timing ne dela? Kaže mi samo rekord steze, mojega pa mi ne naloži?! Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Imaš tam levo od napisa "rsr live timing" gumbek obarvan rdečo(mora biti zeleno, rdečo je obarvan kadar krog ni veljaven zaradi sekanja ali preširoke linije)? Ti piše tam ko bi moralo kazat tvoj čas, da je na voljo nova verzija? Ps.: Verjetno moraš biti tudi prijavljen preko rsr strani v steam predvidevam ali imeti ustvarjen račun na rsr strani. Citiraj Link to post
sleby 2 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 nisem vedel, da moram bit logiran preko rsr. ampak se vedno ne dela. na rsr se logiram na steam in mi napise You are not registered in our database!. kao zato, ker se nimam odvozenega kroga. nato grem odvozit in se vedno ne logira, ce pa na rsr stisnem refresh pa mi napise User is not logged in. wtf.. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Si vse tako nastavil kot kaže to navodilo? Povezava! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Oo, saj se da to Imolo natuhtat, sem naredu ene par krogov in prec pod 42.0. Več jutri, danes sem zjeban kot hudič. btw, cool setup. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Paul Ippai Thomas Is i true multiplayer wont be out until close to 1.0?5 minutes ago · Like Marco Massarutto Only the career mode and few exclusive cars and tracks will be reserved for v.1.0. All other features will be released before the 1.0, also to allow the devteam to improve structure and features, multiplayer included. Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Please god, let it be multiplayer. Drugače pa f40 in e30 Gr. A - cant wait. Sem pa po času še kr za vami nekaj sekund, se še privajam na g25 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Hehe, kr skupaj ja. Tole mora bit tko lušn za pelat. Vsaj zdi se mi Komaj čakam. 2 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Sem danes malo vozil P4/5 in sem si mislil da ni šans da je spredaj tako malo gripa. Nato pa sem našel članek Top-Geara: Mika Salo: Salo tells me after his run, "because you can see progress being made all the time. It should be quick. Problems? It needs more grip at the front, but the rear is just planted. I tried everything I could to get it sliding, but it wouldn't do it. Sliding is for fun, but you don't want it in the race - you have to make your tyres last. You just want to be fast. I think we will be." Povezava! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 18, 2013 Share Napisano December 18, 2013 Joj pa ne multiplayer za praznike, mene bo moja fentala, če bom cele praznike za volanom 3 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 18, 2013 Share Napisano December 18, 2013 Joj pa ne multiplayer za praznike, mene bo moja fentala, če bom cele praznike za volanom Ej, saj bomo vsi v istem dreku. Ja, bi bilo res bolje da Multi pride drugo leto, čene smo ga res naje... btw, od kje so te "temne" slike, so mogoče iz Aoste, une proge iz nKp? Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 18, 2013 Share Napisano December 18, 2013 Ne, pač nov showroom Bi bilo pa super če bi konvertirali proge iz nKpro. Aosta je zakon. lol 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts