Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Imaš tam levo od napisa "rsr live timing" gumbek obarvan rdečo(mora biti zeleno, rdečo je obarvan kadar krog ni veljaven zaradi sekanja ali preširoke linije)? Ti piše tam ko bi moralo kazat tvoj čas, da je na voljo nova verzija?

Ps.: Verjetno moraš biti tudi prijavljen preko rsr strani v steam predvidevam ali imeti ustvarjen račun na rsr strani.

nisem vedel, da moram bit logiran preko rsr. ampak se vedno ne dela. na rsr se logiram na steam in mi napise You are not registered in our database!. kao zato, ker se nimam odvozenega kroga. nato grem odvozit in se vedno ne logira, ce pa na rsr stisnem refresh pa mi napise User is not logged in.

wtf..

Sem danes malo vozil P4/5 in sem si mislil da ni šans da je spredaj tako malo gripa. Nato pa sem našel članek Top-Geara:

Mika Salo:

Salo tells me after his run, "because you can see progress being made all the time. It should be quick. Problems? It needs more grip at the front, but the rear is just planted. I tried everything I could to get it sliding, but it wouldn't do it. Sliding is for fun, but you don't want it in the race - you have to make your tyres last. You just want to be fast. I think we will be."

Povezava!

Joj pa ne multiplayer za praznike, mene bo moja fentala, če bom cele praznike za volanom :D

Ej, saj bomo vsi v istem dreku.

Ja, bi bilo res bolje da Multi pride drugo leto, čene smo ga res naje... ;)

btw, od kje so te "temne" slike, so mogoče iz Aoste, une proge iz nKp?