Rokovnjac 783 Napisano December 7, 2013 Share Napisano December 7, 2013 622 Mb velik update. Ufa, kaj so pa zapakirali not Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 7, 2013 Share Napisano December 7, 2013 McLaren je ZAKON avto. Poleg F458ke me je boljši za vozit od Zonde. Res imaš občutek da ga voziš in pa še občutek, da se obnaša kot v resnici. To bodo online dirke za znort Komi čakam MP. 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 7, 2013 Share Napisano December 7, 2013 Praktično enak feedback teh dveh kot sta avta v igri(vsaj kar berem o Mclarnu): Na žalost še nisem vozil novih avtov, ampak komaj čakam Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 7, 2013 Share Napisano December 7, 2013 Pa res,enako se dogaja v igri. Kot prideš iz ovinka pohodiš plin,odnese zadek in potem ne moreš več poravnati avta,kar pa za Ferrarija ne velja,saj je dosti bolj vodljiv,dosti boljše menjavanje,skratka lepše se pelje kot pa Mclaren. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Je pa še nekaj treba vedeti. McLaren ima v osnovi Semislick gume, ker ko kupiš pravega jih ima ta namontirane. Ferrari pa ne Mi je pa Stbabiz rekel, da je 1s hitrejši od Ferrarija v Imoli. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 aplikacija rsr live timing kr bolj "profesionalna" od rivali tempo Povezava! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Bom raje počakal na multija Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Lepa aplikacija, samo včasih kakšen krog ne shrani.. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Ja,oni imajo nek drugačen sistem za preverjat kolko in kje si šel "čez rob" Few notes and know issues: - APP: Make sure you fill in Name & Surname in your AC GUI. Setting the nickname only will not work at the moment, due to a bug in AC API. - APP: if you go off track on the tarmac, the app interface will show you green, but underneath, where more strict validation is performed, the lap will be correctly discarded - WEBSITE Steam Login: in some cases Steam might not recognize your account. In this case try with to put the initial capital letter on your steam account(i.e. if your account is yourSteamAccount, insert YourSteamAccount) Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Aja možno da je potem to bil problem ja. Vem da mi je en krog v imoli spustu. Sej to je dobr da imajo tako poštiman. Hvala. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 M3 E30 Drift s Semislick Makina V Magione je kr fajn Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Odlična hotlap stran! Radiators Springs so se spet izkazali. Pismo morm komp zrihtat Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Tudi jaz komaj čakam, da prispe nova grafična, da bom lahko igro poganjal z vsemi bombončki Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Je pa še nekaj treba vedeti. McLaren ima v osnovi Semislick gume, ker ko kupiš pravega jih ima ta namontirane. Ferrari pa ne Mi je pa Stbabiz rekel, da je 1s hitrejši od Ferrarija v Imoli. Še več, tudi 3 sekunde. Sem vozu Silver z obema in to kar nekaj krogov: - McLaren: 2.17.4 - Ferrari: 2.20.8 V Imoli imam samo čas McLarna in to je 1.53.4. Z Italijaniom se še nisem spustu od 0.2 verzije, ampak ziher pod 1.55 ni možno (recimo). Tako da Ferrari je kar občutno počasnejši, pa sej to se že na oko vidi, hitrost je konstanto nižja za 5-10km/h. Na koncu se to nabere. Meni osebno je oba avta res noro voziti (danes ne, ker smo ga učeraj preveč srali na štajerskem ), ampak tko na splošno. Res sta obvladljiva in predvidljiva. In ni res, da se McLarna ne da več poloviti, ko ti med pospešenvanjem odnese zadek. Itak se ga da, pa še kakop fajn. Je pa odvisno kakšen spin je. Noro hudo. Res že nestrpno čakam MP, kva ga bomo žgali, ne? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 8, 2013 Share Napisano December 8, 2013 Ajde, da vas vidimo, McLaren@Magione: 1.18.164 Kdor izboljša, dobi za Pivo! Citiraj Link to post
Recommended Posts