Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Je pa še nekaj treba vedeti. McLaren ima v osnovi Semislick gume, ker ko kupiš pravega jih ima ta namontirane. Ferrari pa ne :)

Mi je pa Stbabiz rekel, da je 1s hitrejši od Ferrarija v Imoli.

Ja,oni imajo nek drugačen sistem za preverjat kolko in kje si šel "čez rob"

Few notes and know issues:

- APP: Make sure you fill in Name & Surname in your AC GUI. Setting the nickname only will not work at the moment, due to a bug in AC API.

- APP: if you go off track on the tarmac, the app interface will show you green, but underneath, where more strict validation is performed, the lap will be correctly discarded

- WEBSITE Steam Login: in some cases Steam might not recognize your account. In this case try with to put the initial capital letter on your steam account(i.e. if your account is yourSteamAccount, insert YourSteamAccount)

Je pa še nekaj treba vedeti. McLaren ima v osnovi Semislick gume, ker ko kupiš pravega jih ima ta namontirane. Ferrari pa ne :)

Mi je pa Stbabiz rekel, da je 1s hitrejši od Ferrarija v Imoli.

Še več, tudi 3 sekunde.

Sem vozu Silver z obema in to kar nekaj krogov:

- McLaren: 2.17.4

- Ferrari: 2.20.8

V Imoli imam samo čas McLarna in to je 1.53.4. Z Italijaniom se še nisem spustu od 0.2 verzije, ampak ziher pod 1.55 ni možno (recimo).

Tako da Ferrari je kar občutno počasnejši, pa sej to se že na oko vidi, hitrost je konstanto nižja za 5-10km/h. Na koncu se to nabere.

Meni osebno je oba avta res noro voziti (danes ne, ker smo ga učeraj preveč srali na štajerskem ;) ), ampak tko na splošno. Res sta obvladljiva in predvidljiva. In ni res, da se McLarna ne da več poloviti, ko ti med pospešenvanjem odnese zadek. Itak se ga da, pa še kakop fajn. Je pa odvisno kakšen spin je. Noro hudo. Res že nestrpno čakam MP, kva ga bomo žgali, ne? :)