Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

McLaren MP4-12C:

Probal in, nevem no, avto se mi zdi tako čudno plavajoč, ampak ok, spet se mi samo zdi najbrž ;)

Lotuse nisem niti probal, ker so itak vsi isti, sploh nevem kaj na "posiljujejo" s temi običnimi avti.

Glede nove proge, Silverstone - dobro prenešena iz realnosti, ampak meni ena najmanj všečnih. Sploh ta nov layout mi je kar neki.

ps: Silver in McLaren: 2.17.4

ps2: aja, pa replaye kot so toliko trdili, da jih bodo porihtali, nič od tega.

Uredil - Mitja Bonča

McLaren se mi zdi zelo živčen avto. S street gumami, ko spustiš gas mu hoče rit odnest. S semislick je pa veliko bolj miren. Lotusi kot lotusi. Vsi se mi nekako podobno peljejo. Sem pa opazil da imam manj FPS kot v prejšnjem updatu.

Nevem zakaj dajejo te street verzije avtomobilov. Zelo bi bil vesel Mclarna GT serije,kot pa te "samokolnice". Tudi sam sem opazil,da je manj FPS-jev. Posiljevanje z Lotusi pa gre tudi meni že malce na živce, je pa tale nov Lotus kar vozen in bi komot kakšno dirko odpeljal z njim.

Morm rečt, da mi je McLaren zmeraj bolj uživantski za vozt. Kaj je to GPU-accelerated game launcher ? A še komu špil čudn dela, imam lockan na 60 FPS pa vcasih na enih delih proge tko "zasteka" kot da je fps padu ceprav fraps kaze 60fps.

Ja ti bi dirkalnike, eni bi pa street avte. Kaj se repenčiš vedno :) McLarnu rečeš samokolnica :D

Morda sem res malo pretiraval glede samokolnice, ampak osebno raje vozim dirkalnike serije GT. Morda bo v naslednjem kaj bolj agresivnega, do takrat pa bo v uporabi BMW M3 GT ;)