Paps 597 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Mnja. No, glede na to da posodabljajo na 2 tedna ne moremo pričakovati vsakič oh in sploh. Enako je v iRacingu. Enkrat super update, spet drugič nič posebnega. Vsaj Silverstone GP je Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Blah...nič posebnega Ja, se strinjam. Kaj pa dajejo to ven kot "samostojen" upgrade. Raje naj počakajo, da se malo nabere. Najprej nam raje naj dajo multiplayer, te samo-vožnje bom počasi sit tudi jast, pa tudi če je 100 avtov in prog. Multi, pa tudi če jih je le peščica. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 5, 2013 Avtor Share Napisano December 5, 2013 Moti me to, ker so konec septembra hoteli dati ven "kao" preorder za celo igro, sedaj pa bo konec leta pa mam še vedno dodelan TP z več progami in avtomobili. Že sedaj je mesec od izida te bete, bi počasi že pričakoval SP ali MP. 2 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Ja, telih Lotusov sm naveličan, če nobenga več ne vidim je uredu. Očitno je tale multiplayer ali pa singleplayer mal dlje za delat kot razni avti in proge... seveda zahteva več testiranja. Enaka zgodba v R3E in AC. Očitno ima o multiplayer kodi veliko več pojma Tim Wheatley iz ISIja kot vsi ostali skupaj... Silverstone je edino kar me bo za kak dan pripelo na volan... upajmo na kaj boljšega čez 14dni, pa kjerkoli že hehe Današnji HOTLAP event: 1:31.572 2 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Kje so dirkalniki, preveč je teh stock "jajc" notr k me delajo živčnega, k nikamer ne grejo. 1 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Silverstone je edino kar me bo za kak dan pripelo na volan... upajmo na kaj boljšega čez 14dni, pa kjerkoli že hehe Gorenc pa mogoče še moj post, da je bombonček pri meni 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Pa kaki oculus rift, še zunaj ni zadeva, te ga pa že vključujejo in delajo na njem. Raje naj MP porihtajo! 2 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Gorenc pa mogoče še moj post, da je bombonček pri meni Wohoooooo A je lep? Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 No zato ker je Early access je pa tudi cena 10eur oz. 30% znižana. Ko bo špil cel, bo tud cena cela Mogoče bomo pa za božič dobil MP! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Hmmm..naslednji updejt pride glih na 26ga. Takrat bo ziher kej lepega zavitga v upgrejdu. Sicer pa js sm čist vesel ker je pršu mclarn..škoda da še ni f40..ampak najbolše za nakonc šparajo vrjetno Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 5, 2013 Share Napisano December 5, 2013 Bonča v Fullhotlap mode Trenutno zelo blizu. Sem dal samo gorivo na 10L, ostalo pa pustil. Bom še kak dan probal. 10 krogov je dosti za danes Wohooo bravooo,odlični časi.Probam zdaj eno dobro urco..vsaj da mi rata pod 1 32 bom kr vesel Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 6, 2013 Share Napisano December 6, 2013 Dobro je dobro,smo tam ,sam se da še boljš,ma glih še nomalčk sam ko si nekako poštimaš avto, prav padeš notr Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2013 Share Napisano December 6, 2013 Men pa ta update sploh ni tako slab. Velik stvari so popravl, neki je pa še nove vsebine. Pri iRacingu so taki updati enkrat na tri mesece, ne pa vsakih 14 dni. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 6, 2013 Avtor Share Napisano December 6, 2013 AC v tej fazi ne moreš primerjati z iRacingom. Ko bo enkrat AC ven verzija 1.0, tudi ne bodo toliko pogosto novi updati....ampak bo daljša perioda. 1 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano December 6, 2013 Share Napisano December 6, 2013 Kaj update je že zunaj al kako? Meni je naložilo cca. 80mb nečesa, kakšnim novih avtov in prog pa ni! Citiraj Link to post
Recommended Posts