Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Gregor, sej PEK tut ni znal driftat sam se je navadil. Ko so ga vsak večer iz gostilne vrgli podkrepljenega z alkoholom ga je tut na počez neslo, pa je dobil občutek. Sej veš...vaja dela mojstra...al pa alkoholika! [Jel2]

Ja itak :)

Mogoče res postane monotono, ampak zapomnite si nekaj sploh tisti, ki se vam že sedaj ne da hotlapat, AC že sedaj ponuja lepo število vozil in prog, kombinacij je precej, da boste potem ko bo MP na voljo sploh odzadaj, v zaostsnku na sploh.

Že da naštudirate eno progo z enim avto lahko za to porabite n število dni, kaj šele vse možne.

Pač, vožnje v krožnih dirkah so pač v osnovi namenjene nadr*avanju do onemoglosti, sploh če hočete dobiti BIT tega, kar so Zmage.

Bolje kot boste pripravljeni, bolje za vas in slabše za vse ostale, lahko rečemo nasprotnike.

Meni niti približno ne pride niti na misel, da bi mi postalo dolgčaz, sploh ker sem (priznam) obseden z perfekcijo. Da pa do tja pridem...

... Moj rekord v popolnosti je že star in sega v leto 2001, GPL online Dirka v Rouenu z Lotusom49, vseh 60 krogov sem odpelu med 1.55.2 in 1.54.5 brez postanka!!! odštevši prvega seveda. Ta dirka je bila res za v anale, sploh kar se tiče konstantnosti in sploh če veste, da je bil takraten rekord proge 1.53.7.

Pomoje je še danes rekord dirke, saj sem 2. prehitel za skoraj minuto, pa ni bil počasen.

Kaj hočem reči, da sem prišel do tako izjemnega rezultata, je bilo prej potrebno vložiti OGROMNO truda in časa.

Saj veste, brez muje se še čevelj ne obuje.

Tako, da brž za volane in trenirati :)

...Pač, vožnje v krožnih dirkah so pač v osnovi namenjene nadr*avanju do onemoglosti, sploh če hočete dobiti BIT tega, kar so Zmage...

Mitja, se stinjam s tvojim postom razen z zgornim stavkom. Meni osebno je čist vseeno al sem prvi al pa zadnji, dokler je dirka dobra in fer. Tako, da zame je BIT tega ZABAVA! [ok]