Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

LOL - ta je pa še hujši kot jst :)

Ma kje se taki najdejo, je padu z lune? Pomoje...

anyway, pomagam na polno pri AC. Nekaj mojih zadevš se je že uresničilo, še nekaj pa se jih bo:

- avtomatsko shranjevanje setupa (če si ga še pozabil)

- gumbi Replay & Restart v glavnem meniju, ne samo v kokpitu in pritisk na Esc tipko

- replayi na doglo in počez.

- ...

Meni gre najbolj na živce pri Replayih, ko hočeš pogledat določen krog, pa se kar prekrivajo en čez druzga. Pol ga pa najd... :D

Mah, dokler ne ukinejo stabillity control kot VELIKA pomoč za dosegat dobre cajte in ta občutk arkadne vožnje ,ko ga imaš uključenega, mi prav ni več ušeč hotlapat. Z maltranjem sem prišel do 1 54 900 brez tc imola ferrari, nakar dam 80% tc in pufff 1 54 2 u treh krogih....in brez nobenga užitka več pri vožnji...

Čakam samo še na multy, medtem bom raje kaj slikal :)

Ja, saj goljufaš samo sebe, nobenega drugega. Meni časi s pomočjo prav nič ne pomenijo. Zato jaz vedno vozim brez vseh pomoči, razen ABSa, brez katerega sem 5sek počasnejši, ampak zaradi preveč majhnega hoda pedala.

Izklopi vse in se trudi. To je vse. Itak ne bo nobeden hitrejši od Huttuja - to je dejstvo.

Ja, saj goljufaš samo sebe, nobenega drugega. Meni časi s pomočjo prav nič ne pomenijo. Zato jaz vedno vozim brez vseh pomoči, razen ABSa, brez katerega sem 5sek počasnejši, ampak zaradi preveč majhnega hoda pedala.

Izklopi vse in se trudi. To je vse. Itak ne bo nobeden hitrejši od Huttuja - to je dejstvo.

Kaaaj? ABS si uporabljal v hotlapanju? O ti, ti goljuf [Jel2] Jaz sploh ne vem kaj je to ABS, TC,...in ostalo sranje, je pa res, da imam za to malenkost slabše rezultate :D

Zanimivo je, kako se avto obnaša ob napakah. Če pravilno in pravočasno reagiraš se ga prav lepo polovi, kljub ne tako veliki izgubi časa. V tem segmentu mi je dosti bolj realno kot RF. Prav zanimivo bo tole na multiču. Dejansko je igra nora :shock:

PS: Upam da bo v končnih verzijah tudi kaj sponzorjev ob progi, da ne bo zgledalo tako s časoma dolgočasno.

Ja ti pa imaš cajta gledat okol, hehe. Jst nisem poleg asfalta in robnikov opazil še ničesar. Ni cajta bulit okoli ;)

malce heca.

Ja, se strinjam glede tega, macle bolj živo bi lahko bilo, ampak to je pomoj še najmanj kar nas lahko skrbi, to bo pomoje hitro narejeno. Pa še kakšen folk okol steze, z zastavami ipd, da poživijo sceno. Sedaj je res vse tako statično.