Paps 597 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 LOL - ta je pa še hujši kot jst Ma kje se taki najdejo, je padu z lune? Pomoje... anyway, pomagam na polno pri AC. Nekaj mojih zadevš se je že uresničilo, še nekaj pa se jih bo: - avtomatsko shranjevanje setupa (če si ga še pozabil) - gumbi Replay & Restart v glavnem meniju, ne samo v kokpitu in pritisk na Esc tipko - replayi na doglo in počez. - ... Meni gre najbolj na živce pri Replayih, ko hočeš pogledat določen krog, pa se kar prekrivajo en čez druzga. Pol ga pa najd... Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Kako prideš do photo mode? Citiraj Link to post
treker 139 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Kako prideš do photo mode? Tukaj! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 F Abarth @Vallelunga: 1.31.832 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Mah, dokler ne ukinejo stabillity control kot VELIKA pomoč za dosegat dobre cajte in ta občutk arkadne vožnje ,ko ga imaš uključenega, mi prav ni več ušeč hotlapat. Z maltranjem sem prišel do 1 54 900 brez tc imola ferrari, nakar dam 80% tc in pufff 1 54 2 u treh krogih....in brez nobenga užitka več pri vožnji... Čakam samo še na multy, medtem bom raje kaj slikal Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Ja, saj goljufaš samo sebe, nobenega drugega. Meni časi s pomočjo prav nič ne pomenijo. Zato jaz vedno vozim brez vseh pomoči, razen ABSa, brez katerega sem 5sek počasnejši, ampak zaradi preveč majhnega hoda pedala. Izklopi vse in se trudi. To je vse. Itak ne bo nobeden hitrejši od Huttuja - to je dejstvo. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Odkar je vzuni igra, nism niti pomislu na TC. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Ja, saj goljufaš samo sebe, nobenega drugega. Meni časi s pomočjo prav nič ne pomenijo. Zato jaz vedno vozim brez vseh pomoči, razen ABSa, brez katerega sem 5sek počasnejši, ampak zaradi preveč majhnega hoda pedala. Izklopi vse in se trudi. To je vse. Itak ne bo nobeden hitrejši od Huttuja - to je dejstvo. Kaaaj? ABS si uporabljal v hotlapanju? O ti, ti goljuf Jaz sploh ne vem kaj je to ABS, TC,...in ostalo sranje, je pa res, da imam za to malenkost slabše rezultate Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Beno - a vsakič, ko se vsedeš v katerikoli avto, ročno izklapljaš ABS? Ali imaš samo v glavnem meniju izključeno? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Ma itak, da ga ne vsakič (to pomeni da vsakič pritisneš Ctrč+A). Isto ima kot jaz (v menijih vse na off, samo v kokpitu ne izklopi ročno abs). Sem skor ziher Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Će ročno ne izklopiš ABS-a ko ti naloži avto potem imaš še vedno vkopljenga Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Zanimivo je, kako se avto obnaša ob napakah. Če pravilno in pravočasno reagiraš se ga prav lepo polovi, kljub ne tako veliki izgubi časa. V tem segmentu mi je dosti bolj realno kot RF. Prav zanimivo bo tole na multiču. Dejansko je igra nora PS: Upam da bo v končnih verzijah tudi kaj sponzorjev ob progi, da ne bo zgledalo tako s časoma dolgočasno. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 25, 2013 Share Napisano November 25, 2013 Ja ti pa imaš cajta gledat okol, hehe. Jst nisem poleg asfalta in robnikov opazil še ničesar. Ni cajta bulit okoli malce heca. Ja, se strinjam glede tega, macle bolj živo bi lahko bilo, ampak to je pomoj še najmanj kar nas lahko skrbi, to bo pomoje hitro narejeno. Pa še kakšen folk okol steze, z zastavami ipd, da poživijo sceno. Sedaj je res vse tako statično. Citiraj Link to post
Recommended Posts