Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Ne še.

F458 Imola: 1.53.948 zelo težko je pod 1.54.0, kar je tudi eden od dosežkov na Steamu. Hudo. Sem rabil kar 30 krogov pa na semi-slick (street gredo več kot 2 sekundi slabše).

Vem, da je objavljanje rezultatov družabno opravilo, ampak če jih želite imet vedno na dosegu roke, si poglejte tole. Zadeva je res online, madžarščina sicer dela težave (khm, angleški prevodi so ...), a imaš pregled tudi glede na ostale. Trenutno so gor večinoma Madžari, pa registrirat se je treba, so pa potem rezultati samo klik daleč.

Stran z rezultati je tole.

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Lahko bi bila že kakšna boljša stran narejena do sedaj, to me res čudi, da še ni ene spodobne strani za hotlaparje. To je vbistvu tudi ena od pomembnih zadev v avtomoto športu (rekordi).

Se pa zgleda premika na boljše, s to madžarsko stranjo, čeprav je še zelo špartansko narejena, pa za enkrat so gor res samo Madžari.

Ne še.

F458 Imola: 1.53.948 zelo težko je pod 1.54.0, kar je tudi eden od dosežkov na Steamu. Hudo. Sem rabil kar 30 krogov pa na semi-slick (street gredo več kot 2 sekundi slabše).

Se strinjam. Dosti težka. Bom danes še probal. Sem naredil 1:54,4 ampak vsega 5 krogov. Tudi M3 GT2 sem probal. Pred 0.2 verzijo brez problemov pod 1:43, sedaj pa 1:43,4.

Imam pa tudi občutek, da je F458 malo bolj nervozen kot pred updatom.

Lahko bi bila že kakšna boljša stran narejena do sedaj, to me res čudi, da še ni ene spodobne strani za hotlaparje. To je vbistvu tudi ena od pomembnih zadev v avtomoto športu (rekordi).

Se pa zgleda premika na boljše, s to madžarsko stranjo, čeprav je še zelo špartansko narejena, pa za enkrat so gor res samo Madžari.

Itak bo slej ko prej urejeno. Španci imajo tudi svojo, ki je trenutno še bolj špartanska od Madžarov, ampak večini je španščina verjetno "španska vas", vsaj meni. Za silo pa gre tudi s španščino.

Preber si navodila za Phytona, maš nek na forumu od AC ali pa Google vprašaj.

Tud brez ranka bomo preživeli... Meni je super se samo vozit. rF peljem zaradi dirk, AC enostavno uživam.

Itak pa je rank bolj brezveze ker se bo do 1.0 verzija fizika še nekoliko spreminjala...

LOL - ta je pa še hujši kot jst :)

Ma kje se taki najdejo, je padu z lune? Pomoje...

anyway, pomagam na polno pri AC. Nekaj mojih zadevš se je že uresničilo, še nekaj pa se jih bo:

- avtomatsko shranjevanje setupa (če si ga še pozabil)

- gumbi Replay & Restart v glavnem meniju, ne samo v kokpitu in pritisk na Esc tipko

- replayi na doglo in počez.

- ...