Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

26°C @ 12:00. BMW GT2. Imola, PRO, default set = 1:42,44

Je pa Stabiz naredu 1:41,6

Drugače pa kar se FFB tiče. Sem vse te nove nastavitve ugasnu, razen za robnike mam na 30. Meni osebno je bil FFB prej čisto vredu. Je pa sedaj volan manj težji, tako da sem dal gain na 100.

Še malce treninga, res sem navdušen nad Zondo, vedno bolj (čeprav, ponavljan, so ta prestavna malce čudna, ne dvomim v Kunosa, pomoje je tako tudi v pravem avtu), ampak, ok, se da to potrpeti. Obnašanje (fizika) avta je tisto kar me navdušuje.

Mugello Zonda R, 1.43.308, pa še se da, samo je težko skupaj spraviti super krog. Po sektorjih bi bil še kar nekaj hitrejši (42 zihr).

Z usako uro igranja me bolj vleče v AC [owje]

FF je z novim update-om odličn, to kar mi je manjkalo, je vse zdaj na voljo v nastavitvah! Zmanjšal sem si zasuk volana, ker 900 stopinj se mi res ne da sukat, in je ratal tak užitk vozit da je prou nevarno, dobro da gre zima sm :D

Drift je super, Zonda na Mugellu pa poezija :D

Bonča kaj hočeš povedati,da je za to kriv STEAM? Igra je beta in vsi,ki smo igro kupili smo vedeli,da se bodo pojavljale težave.Je pač potrebno potrpeti in javljati napake na forumu. Z vsemi temi težavami pa nima nič opraviti STEAM. Močno dvomim,da se ti je vse zbrisalo samo od sebe [Joj]