Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Meni pa se zdi FF kar soliden oziroma realen, samo nastaviti si ga moraš znati ;) Tudi sam bi raje videl kakšne GT2, GT3 zverine, sploh pa kakšnega porša. Danes sem sprobal par krogov ob sončnem vzhodu in sem bil šokiran kako so dodelali zadevo. Kar nisem se mogel nagledati sončnih žarkov na armaturni plošči in senc, ki prelepo padajo po notranjosti. Skratka špil je fantastika in končno nekaj po čem hrepenim in komaj čakam, da pride vikend, da se nafuram. Že vidim kako se bova z sinom spet kregala kdo bo za PC-jem :D

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Glavo/oči moraš premikat levo pa desno, ker s tvojim perifernim vidom težko zaznaš kaj je v ogledalih. Can't wait to get my Oculus Rift :)

Upam, da bo to kaj kmalu:

AC is made in a way that if you use an H shifter + clutch you can shift as fast as your hand physically can.

If you use paddles in an otherwise H shifter car, you have a default shifting time that is usually a bit slower than doing it manually in H shifter.

So H-Shifter, fast, more risk, paddles a bit slower, safer/easier

Also keep in mind that damages are not yet enabled.

Right now you can grind the gears and nothing happens... things will change when we will enable damages clear.png

Uredil - Matjaž Murn