silicijeva dolina 1 254 Napisano November 20, 2013 Share Napisano November 20, 2013 Ne moreš poganjati na mojem monitorju 1920x1080,ker ni 16:9 zaslon ampak še tastari LCD 4:3 1280x1024 je resolucija mojega zaslona Saj problem je ravno v grafični kartici. Ni ravno med taboljšimi Bom jo malce navil pa bo Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 20, 2013 Share Napisano November 20, 2013 Ok, ne poštekam kaj je narobe, da mi ne delajo šaltunge. Če imam v špilu naštiman manual gearbox, mi ne zazna prestav. Ne na ušesih, ne na H šalterju ne na +/-.... Ko pa dam na automatic šaltanje, potem pa delujejo vsi trije.... Nič jasno... Kljub temu sem prejle užival s Fičakom po Silverstonu. 1.23.9, ki pa ni nič posebnega. Pač, začel sem z bolj počasnimi, da se navadim. Fino se čuti teža avtomobila, posebej v prvem hitrem ovinku, ko ga nos potegne ven, potem pa z volanom ali gasom malo korigiraš in lahko se spelje ovinek tudi na polno. Potem sem šel še z BMW M3 GT2... Olala, bi rekel Mirko, tole pa je raketa. Nalepljen na stezo, dokler se vozi po idealni liniji in je avto tik pod zgornjo mejo. Ko se enkrat ta meja prestopi pa so potrebni refleksi in znanje, da se ga lovi na tisti meji, ki verjetno prinaša prva mesta. Bog ne daj, da takrat nabašeš z zadnjimi kolesi kakšno travico Fantastično in se mi zdi, da boljše predstavitve takega stroja še nisem vozil. Pa zvok, že Ferri me je očaral, samo tale BMW!! Kot da nekdo pod pokrovom motorja meče ročne granate, ko človek zašalta navzdol Fino fajn skratka. Upam, da še rešim težavo s prestavami, ker je malo moreče predvsem pri downšiftanju, ker računalo ne zna prestavljati. Do izzida, bo verjetno to že porihtano. A se še vozi kak time attack? Gremo kako s Fički? 2 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 20, 2013 Share Napisano November 20, 2013 Verjetno v nobeni drugi simulaciji nebi pričakoval da lahko reproducira nekaj takega 3 Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 Povezava! Povezava! Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 Hej, eno vprašanje glede cene. Trenutno je cena na steamu 35€. Mogoče ve kdo približno ceno igre, kadar bo izšla? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 45€ - par strani nazaj je bilo omenjeno, da se da dobiti CD key za 22€ - malo pobrskaj. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 21, 2013 Avtor Share Napisano November 21, 2013 Changelog v0.2 G: x360 rumble intensity multiplier G: new drift mode, it is based on score and time not laps G: sectors status in time transponder is reset after each lap G: Driver Eyes Positioner is Default app (localization added) G: Fixed replay loading with cars (wing problem) G: Fixed replay GUI (slider) - S: Fixed turbo still producing boost even after fuel went zero S: Better engine coast at near minimum rpm, no need half gas to move the needle anymore S: Implemented “FF Enhancements” S: Improved AA algorithm selection - LS: Reverb effect removed LS: New default volumes preset LS: Engine volume tweaked for all cars LS: Backfires volume tweaked for all cars that have them LS: Rumble strip, tyre rolling, tyre scrubs and wind volume/pitch variation tweaked LS: BMW M3 e30 interior sounds improved LS: BMW M3 e30 fixed missing gearshift sounds LS: BMW M3 GT2 interior sounds improved LS: Tatuus FA01 interior sounds improved LS: KTM X-Bow interior sounds improved LS: Ferrari 458 Italia overall engine pitch tweaked LS: Lotus 49 interior sounds improved LS: Lotus Elise SC and Scura engine and compressor volume levels tweaked Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 "Hello everybody, Aristotelis from Kunos Simulazioni here. We haven't released the update yet. The changelog is a leak that we don't really know where it came from and it's not even complete as the actual update has even more content than this changelog describes. The update is scheduled for tomorrow as promised. Sorry for this, but we don't know where it comes from. Thank you all for your support." LOL Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 Jutri pa Zonda R na Monzi! 2 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 BMW M3 E92, Imola Povezava! 7 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 Mitja ne delat reklame Hvala za vodič Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 Mugello! Nice Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 Zna tudi tale lotus bit super... ostale 2 avta sta pa prehitra za nas upokojence... Proge tut nism neki vesel, ok mugello je super, ampak lahko bi še kakšno dobili. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 21, 2013 Share Napisano November 21, 2013 Upam da v prihodnje pride čimveč pravih dirkalnikov. Meni te serijski sploh niso zanimivi za divjat.. Kolkr sm probal, mi je formulca najboljš. Fizika res super, edino pogrešam nekej več v FF. Npr. pr BMW GT skočiš čez robnik, vse škripa, poka, avto zvija, v FF pa kot da se nič ne dogaja. In ja, brez multija ni motivacije za več kot pol ure dr**** 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts