Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Jst sem pa ene 15 krogov odvozu z bwm-jem E92 po Imoli. Soliden avtko, res se ga da šponat. Malce ga jebe understeer, kljub spremembam setupa, ampak to je ta švaba, ne more iz kože. Težka krava, ni kaj ;)

Ja vsi hitri cajsi pod 2.02.5, ampak težko, težko pod 2.02, nikakor ne en popolno čisti krog (to je itak skoraj nemogoče), no en mi je skoraj ratal (2.01.9).

Ampak...

Spet sem zajebal na koncu, da nisem shranil posnetka. To naredim vedno - pritisnem RESTART, jebemu kva sem jezen na ta gumb. Ampak danes sem vsal print screen naredu takoj po hitrem krogu. Jebemu, sem postal na AC forum, da se to popravi.

Kakšen lep posnetek bi to bil, dvakrat sem ga lovil z čistim counter steerom, wow, sem prav ponosen kako sem ga ulovil. Ampak na žalost ne boste tega videli :(

Men je tut bmw postal velik bolj vozen zdej ko sem se ga navadu..prvi tedn ko sm vozu ac mi je polovica driftov ušla, zdej še sam kake 5 procentov..tak da ja :D čista uživancija ko prav nastaviš volan in se navadiš fizike in ffbja :D To bojo še dirke

Btw Bonča boš delil z nami svoj setup za bmwja?

Kdo pa je predlagal, da se HUD izklopi?

Če želiš vprašat kako se HUD izklopi - ko si v avtu se z miško pomakneš skrajno desno in se ti odpre meni z aplikacijami kjer jih lahko vklapljaš izklapljaš. Lahko greš z miško na vsak element HUDa in klikneš na AC logotip in s tem ta element odstraniš.