PEK 2 291 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 ja, to je grafična problem, AC ni. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Mogoče pa res, čeprav ne vem kak je možn. Ker sem prej še znižal grafiko sence in reflekcije..je mogu bit nek error vrjetno na grafi takrat. Zdej spet dela Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Eh glih prišel domov. hotlapanje šlo po gobe zgleda, alora a čas šteje, ko sekaš brez da te ne upočasni?.........škoda.......fabia.... Grem pa kak skin delat, vozit tja v tri dni ...sam..se mi pa ne da lepe slike joco Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Joj ste dosadni s temi posegi v ini fajle, pa še čase se zdej ne bo dal primerjat k boste vsi sekal. Ja dost žalostno da bi si eni radi ego pumpal z nedovoljenimi časi. Mislim pa da se vsi dost poznamo, pa vemo kam kdo spada (po znanju), tko da res ne vem kaj se je treba sekirat okol takih reči. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Joj ste dosadni s temi posegi v ini fajle, pa še čase se zdej ne bo dal primerjat k boste vsi sekal. Ja samo res. Tako je, če me bo kdo prehitel, potem je zihr sekal Kaj pa vem. Mogoče mi pa celo uspe , Samo čas morm najdit nekje. Do nedelje bolj slabo kaže. Sicer pa ja. Tiste upočasnitve so tam z razlogom. Če se jih izključi, je potem hotlapanje brezveze. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Kaj pa vem. Mogoče mi pa celo uspe , Samo čas morm najdit nekje. Do nedelje bolj slabo kaže. Sicer pa ja. Tiste upočasnitve so tam z razlogom. Če se jih izključi, je potem hotlapanje brezveze. Jst nisem nič izklapljal. Je res brez veze. In pa lepo povedano, džabe si ego pumpat s sekanjem. Ma jst se s tem ne bom obremenjeval, upam da tudi drugi ne, itak se vsi poznamo. Ps: sem mel že 2.01.7, pa mi je pri shranjevanju setupa špil vrgu en error, pa bum v windowse. Pa je šel setup in čas Bom danes to probal izboljšati pole zvečer. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Try playing with excessive camber on race slicks and on the vintage L49... try also playing with min max pressure.... what you feel is not always what you get in terms of laptimes... Example, very low tyre pressure, seems like tons of grip... laptimes slow. Very high pressure, seems like sliding too much but better acceleration and top speed. You can feel all this in the FFB too. You need the right compromise for the best laptimes. not too much, not too little. Try getting the default tatuus for a couple of laps, then lower the height at 20mm front, 30-35mm rear and retry. You'll feel it in the FFB that the diffuser works better now... and much more Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Jst nisem nič izklapljal. Je res brez veze. In pa lepo povedano, džabe si ego pumpat s sekanjem. Ma jst se s tem ne bom obremenjeval, upam da tudi drugi ne, itak se vsi poznamo. Ps: sem mel že 2.01.7, pa mi je pri shranjevanju setupa špil vrgu en error, pa bum v windowse. Pa je šel setup in čas Bom danes to probal izboljšati pole zvečer. Uhhh bravo, 2.01.7 bo pa pretežka zame.....prva dva sektorja že zmorem za it pod 2 02...sam je vse odvisno od "sekanja" šikane variante alta, kjer 9 od 10 poskusov se slabo konča. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Aha, tu tiči zajec Zato sovražim hotlapanje, ker folku rata en tak hiter krog pa potem mislim, da delajo konstantno tako hitre kroge (govorim na splošno in ne samo za ta tvoj primer, baty - ne narobe razumet ) Jaz pa 2 sekundi počasnejši. Saj vem, da v tej šikani najbrž ne pridobiš teh dveh sekund, ampak sam tko ... V dirki tega ne bo nihče delal, ker se bo - tko kot si napisal - v 9 od 10ih primerov končalo slabo. In to verjetno za več ljudi na enkrat Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Men se je usral ta moj krog..pa še to je finta da sm se takrat ko sm ga delu pogovarju z enim kolegom tak da se sploh ne spomnem pol proge kak sem odpelal ampak sm ga pač pelal podzavestno. Drugač js vozim konstantno okol 2.05 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Ne ne,z ajec tiči v stability control ,ki kar pomaga (žal se ga da uporabljat) OZ.ZAMEX JE BIL MAL POVRŠEN KAJ LAHKO SMEŠ IN KAJ NE Pa stezo mal segret čes 30 stopinj.....pa čimnanj drset.Zdaj več al manj vozim pod 2 03 000 samo izboljšat moj best 2 02 3xx pa mi ne uspe več. PA PO ENI URI MI RATA ŽE ŠTUFNO VOZIT Ja itak hotlapanje je bolj "loto varjanta" Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Nisem bil površen...logično je sam da ne smeš sekat. Ni blo smisla prepovedat TC kr itak ne morem nadzorovat če ga kdo uporabla al pa ne. Žal še ne poznamo kakšni časi so možni, pol ko bo multi bo pa tak treba na PRO vozit in bojo vsi rezultati s TCjem nesmiselni in v lastno škodo..tak nekak 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Sem enkrat vklopil tc na e92 se tut premaknil ni več. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Jaz sem vse kroge vozu ob 12:00 @ 26°C brez TC. Citiraj Link to post
Recommended Posts