gojzer 126 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 A kdo ve okvirno kdaj pri še kak dodatek za tole, multiplayer.....? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Vsakih 14 dni naj bi bil nek update/upgrade, samo nihče ne ve kaj bomo dobili - ali bojo dirkalniki, proge, multiplayer, challenges? Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Se pravi: "Assetto Corsa is like a box of chocolates. You never know what you're goona get"! 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Ponavadi na bonbonjerah piše vzadih kaj je notr Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Na najboljših ne Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 kinder jajci style Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Ah, dajte s temi otročjimi debatami... --- @kamikaze: ne zdej preveč zafantazirati s tem ... se pa stabo strinjam. Ampak... point je, če bi enkrat bilo kateri avto (navaden, dirkalen,...)= probali v živo, tako da ga vsaj malce osvojite in nato istega v recimo simulatorju, kot je AC, boste videli Ogromno podobnost. Jst sem pelu F430, recimo, da je zelo podobno obnašanju novejšega F458 - in kar sem občutil v resnici, prav isto se mi dogaja v špilu. Edino tako boste dobili občutek pristnosti, nikakor drugače, pa lahko pogledate xxx videov. To je to. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 F430 je kanta proti temu f458...vpraši clarksona 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Ah dej no. Avta sta si zelo podobna. To je bolj subjektivno mnenje kaj je bolje. Novejši je pač naphan z en kup elektronike, in je res kao bolj dovršen. Ampak mnogo folka še vedno stavi na F430tko. Pa ne mi omenjati Top Gear tipov, ki so itak eni sami humoristi in nič več. Nobene profesionalnosti, sam humor. Saj ne rečem da je slabo, jih gledam, ampak nikoli ne pričakujem kakšni dobrih fer testov. Ampak to sedaj nima veze, kar sem hotel reči, da se avto v AC resnično obnaša zelo podobno kot v realnosti, vsaj tak občutek dobiš in imaš. No, vsaj jaz sem ga. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Glede volanskega "laga"; Stefano Kunos: It's visual lag, not input lag. Physics and input is running on a separate thread, reading and talking to the steering wheel at a constant steady rate, not effected at all by graphics. Monitor expose huge amounts of latency, this can be mitigated by graphics card special settings (usually "pre rendered frames" or something like that). Most videocards default to a value of 3 pre rendered frames. Of course, the lower the fps the bigger the lag.. if you run at 100fps every frame is 10 milliseconds.. if the card is set to 3 pre rendered frames, this amounts to 30 milliseconds visual lag. If you run at 30fps every frame is 33 milliseconds.. so 3 pre render frames will bring your visual lag to 99 milliseconds. Usually this is much higher actually.. we used some high speed cameras to measure the lag in one of the super high end simulators we equip.. I can't give you the exact number, but it was waaay higher than 99 milliseconds. In my experience, this varies a lot from monitor to monitor.. TVs seems to be particularly bad at this.. id's John Carmack spoke about this last year trying to express how appalled he was to the realization that it takes more time to a graphics frame to leave the gpu and reach the monitor than a network packet to leave US and reach Europe. Sadly, it's the nature of the beast we have to live with. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Samo da bomo imeli F40 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 In Lotus 98T, to bo zverina. 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 V enem postu je pisalo da za tist penalty sklopit, daš v .ini file-u tyres out allowed na -1, če sm prav zastopu? Pa mi ne prime.. kaj nardit, ker je res tečno... pa mogoče kakšen nasvet za nastavit DF GT volan? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Za nastavitve volana si preber tole temo. 1 Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 V enem postu je pisalo da za tist penalty sklopit, daš v .ini file-u tyres out allowed na -1, če sm prav zastopu? Pa mi ne prime.. kaj nardit, ker je res tečno... pa mogoče kakšen nasvet za nastavit DF GT volan? Če se ne motim ti je odprlo v Notepad-u, si stisnil na koncu še "save"? Citiraj Link to post
Recommended Posts