Paps 597 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Morm priznat da mi L49 ne sede. Ne vem zakaj. Ne sede mi niti v iRacingu. Razlika pa je tako ali tako očitna. Tisti v iRacingu te dobesedno hoče likvidirat Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Po ene 30ih krogih ne pridem več pod 1:29:7xx Imam še ene 4 desetinke rezerve, mogoče 5. Pol se pa neha. Edino, če bi kej setup doprinesu, samo dvomim. Nisem lih setup guru... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Hah Sm gledal movie pa sm že mislu rečt - fak tole je pa skor tko dobr, k da bi kak Stabiz naredu In valda na konc - kdo drug k on Kapo dol! Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Evo, ta daljši posnetek, ki ga je Joco objavil. Sam ne bi mogel lepše povedat... to, da lahko občutiš avto in uživaš v vožnji, tu AC zmaga. Ni treba iskat idealne/najhitrejše linije, lahko se tudi samo zabavaš in iščeš tisti lepi slide iz ovinka. Kot nekdo, ki je začel v lfs, tudi dobro razumem kaj tip misli z driftanjem in občutkom avta. Tam so tudi bili alieni (mogoče se paps še spomni kako prehiter je bil ), si pa lahko samo užival - kot tu. Zato mi je bilo bombardiranje s hotlapanjem, ki sta ga sprožila Bonča (kdo drug) in Joco, čisto odveč. Zaenkrat še samo testiram avte in uživam v navajanju 3 Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Kaj se da ta kokpit spremenit oziroma sedež dat naprej, nazaj, gor ali dol. Razen kokpita pa FFB je igra dobra Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Evo, ta daljši posnetek, ki ga je Joco objavil. Sam ne bi mogel lepše povedat... to, da lahko občutiš avto in uživaš v vožnji, tu AC zmaga... Zato mi je bilo bombardiranje s hotlapanjem, ki sta ga sprožila Bonča (kdo drug) in Joco, čisto odveč. hehe Eh to driftanje je meni kar nekaj, saj ne da nebi probal, ampak to ni dirkanje. Po 10 minutah se naveličam. Drift je drift, dirkanje je dirkanje. Iz tega sledi, da drift ni dirkanje. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Bonča, najdi eno mojo trditev, kjer sem rekel da mora igra temeljiti na driftanju ali da sem rekel, da je drift pogoj za dirkanje. Rekel sem samo, da je feeling tak kot mora bit - ne da te avto takoj hoče ubit, ampak da lahko poslajdaš ovinek če je treba. Zdaj pa pojdi nazaj hotlapat (kar je za tebe očitno dirkanje ) Aja... pa dokler boš z Momotom testiral, itak ne boš vedel kaj je pravi feel v igri, ki je narejena za 900°, lahko boš pač še toliko hitrejši ker lahko vsak začetek slajda takoj ujameš brez realnih posledic 3 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 10, 2013 Avtor Share Napisano November 10, 2013 Kaj se da ta kokpit spremenit oziroma sedež dat naprej, nazaj, gor ali dol. + / - tipke Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Omogoči si Dev Apps: xxx\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg and open the assetto_corsa.ini. There you have to change ENABLE_DEV_APPS=0 from 0 to 1 and then just save it. Potem pa imaš v eni izmed teh Appov možnost nastavljanja FOV in pozicije sedeža (gor,dol, levo, desno, naprej, nazaj) Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Hah Sm gledal movie pa sm že mislu rečt - fak tole je pa skor tko dobr, k da bi kak Stabiz naredu In valda na konc - kdo drug k on Kapo dol! Človk je več k en dan porabu da je samo grafiko naštimal Včer pa skor cel popoldne delal clipe za ta video Determination Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Odlično napisano Eržen... Ja hotlap je sprozil Bonča (potem pa še Paps ). Zaenkrat je FFB narejen (kot je rekel Baty) tako kot v dejanskem avtu, torej se občuti le to kar bi se na volanu. Kasneje bo še opcija da bo FFB direkten in bo več odziva gum, podvozja itd (tako kot v netkarju). Takrat se bo šele videlo kako dober je AC... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Proga je pa zelo svetla in na splošno vse skupaj, tako da je pogled na progo slab. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 mancSLO, par postov nazaj sem že napisal, da si nastavte drug čas dneva npr. 8:00 AM pa probajte. Proga je svetla, ker je to odsev sonca. Sej v resnici tut bolj slabo vidš, če se ti preveč blešči sonce Citiraj Link to post
Recommended Posts