Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Kot celota (fizika in izgled) je za tako malo denarja to to. Včeraj sem čisto za foro probal še malo iracing in nisem dobil občutka, da je AC superioren. Če pa upoštevaš ceno, pa res ni debate imho seveda Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Čakite mal. Treba še sprobat . Za enkrat filing v redu, kako pa kaj setupi, pa še ni bilo časa. Npr Z4 se gunca kot kakšna rikša, kar je preterano, se mi zdi... Pa grupi bi se priključil... Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Pravkar nabavil... steam: aleskurent Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Evo, naspan od nočne, sedaj pa grem probat. Res, nič kaj navdušujoči komentarji, no pa da vidimo... upam, da bom pozitivno presenečen. sporočim... Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Brez 900 stopinj mislim da se sploh ne da peljat (je vse prilagojeno temu), tako da z momoti bo bolj revščina se mi zdi. Peljal sem par krogov in mi je všečno, končno nekaj kar ma grip .....ffb je res dober, čuti se vsako grbino in tako naprej. Se sicer še vidi da je beta, ampak vse tole je zelo obetavno, bomo videli ko bo kaj več krogov za nami. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Tud iz Momotom gre super. Bo treba mal čase primerjat, da vidimo, kje smo. Kako pridem v Assetto SLO grupo? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Kaj a gremo eno progo in en avto malce? Bi bili za F458 in Vallelunga? No, dajmo. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Meni osebno izgleda uredu.. Sicer med vožnjo ni nič posebnega, samo posnetki so pa res lepi. FFB dober, ampak nič boljši kot npr IR ali rF2. Fizika je dobra, čeprav se mi zdi da so tej lotusi in vsi bmwji razn GT2 kot ene ladje.. Zaenkrat se mi zdi, da je vreden svojega denarja, vendar tako kot je rekel Tomaž ravno superioren pa ni.. Vse je odvisno od netkode. Če bo delal MP dobr pol mislim, da bojo še nekaj časa brez konkurence, če bojo problemi, bo pa v pol leta pozabljen.. 2 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Prvi krogi. Meni je pa špil cool. Je zelo zahteven, kar je meni povšeči. Sam sem vozi F458 in morem reči, da je avto TO kar mora biti. Edini prestavna razmerja so malce falili. No, važno je da je prvi vtis OK. Aja, čas z F458 v Vallelungi: 1.46.500. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Tatuus / Imola : 1:45,404 Super combo Mitja katere gume na F458? Street ar Semislick? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Sem se malo igral z nastavitvami avtomobila.. Vsako spremembo se zelo občuti vsaj BMW GT2. Bi pa zelo pohvalil to, da imajo za vsako nastavitev razloženo kaj točno pomeni in kakšne so posledice spremembe. To mi je res všeč.. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Gregor, se popolnoma strinjam. Enako je s formulco. Mitja 1:46,7 s street gumami. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Če koga moti, da na volanu zelo malo čuti "cesto", robnike grbine.....je zato, ker zaenkrat je ffb naštiman na real feel volana. In ffb, ki ga čutiš "pod ritjo" je izklopjen oziroma ga ni in bo dodan kot opcija drugič. (v netkarju si čutil vse).... Jst simualcije še nimam, to sem prebral na drugih straneh, tudi član kunos simulazioni je to potrdil. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Formulca fiat imola.. 1.44.9xx Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 9, 2013 Share Napisano November 9, 2013 Sprobal sedaj čisto vse. Najboljši so mi E92 M3, Tatuus ter Xbow. L49 me niti ne zanima. Proga pa itak Imola. Tud Vallelunga ni slaba, samo tisti PREostri ovinki jo malo pokvarijo. Gregor kolk goriva? Jst sm mel 30L Citiraj Link to post
Recommended Posts