B_U_R_I 3 290 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Se strinjam z mAxLom. Upam, da pohitrijo tole z AI in Multijem. Sploh pa mi je žal, da niso oznanili, kdaj bo 1.0 verzija na voljo. Tako bi vsaj vedu kok hitr bomo dobival te dodatke. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 6, 2013 Avtor Share Napisano November 6, 2013 Sej drugače vse štima, AC bo zakon...tudi kupil jo bom prvi dan. Ampak, tole je spet samo en TP z več avti in progi. Dodajanje novih stvari v stilu rF2 in PCARS pa mi smrdi...no hvala bogu, da bo to avtomatsko delal steam Po tolkmu času sem pričakoval končno verzijo, ki bo vsebovala vse kar taka simulacija mora...dobil bom pa spet hotlapanje. No upam da bo ostalo sledilo kmalu, da nebo spet trajalo celo večnost. Čeprav nekaj berem, da bo multiplayer kmalu...v tem primeru (če bo)...vzamem par besed nazaj You should read again the statement: Multiplayer will be part of the beta, at the right moment: Assetto Corsa early access will be updated EVERY-TWO-WEEKS, with new contents and features (including the multiplayer). Each update will include features and contents that are candidate to be released and intended as completed (with the exception of unknown bugs, of course). Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Mah, to se bo vlekl do 2015. Dobr da imam Crashfield 4, da mi bo lažje dočakat. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 MP bi moral biti v roke 1 meseca po prvem relisu. Iskreno pa je 35€ malo (malo več kot polovica novega COD-a!) za nekaj kar bo dodatkov do 2018. Can't wait Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Marco Massarutto xxx xxx You should read again the statement: Multiplayer will be part of the beta, at the right moment Torej bo že v BETI MP. Beta pa menda ne bo eno leto Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Ja, bomo pa hotlapirali, ne? Mislim da 35€ res ni veliko, čeprav so nas spet malce "potegnili" s tem, kar špil (ne)vsebuje. Multiplayer je itak nuja, AI pa jaz osebno ne rabim. Kupil bom itak. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Ja, bomo pa hotlapirali, ne? Ah, še dobro da imamo fun dirke v rFactorju! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Avti ki bodo v beti. 1. BMW M3 E92 2. KTM X-Bow R 3. Lotus Exige Scura 4. Our well known Lotus Elise SC (I wonder... Will there be a big difference?) 5. BMW Z4 35is 6. Abarth 500 esseesse 7. Ferrari 458 Italia ..... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Ah, še dobro da imamo fun dirke v rFactorju! Jebemu, kar sovražim je to, da nam mora pra-stari rFactor (še dobro da ni dedek od rF, GPL) še vedno služiti kot primarni simulator. Ma dobro, sovražiti je napačna beseda, kar sem hotel reči je, da poleg toliko dirkačin v letih po izidu rF1, ni niti ene spodobne simulacije, pri vsaki je nekaj narobe, tako da ni za množice. Eh, kaj čmo, rF je res tata-mata in je tukaj. da nam "rešuje" življenja. Komi čakam naslednji torek 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 rf2 ni več tolk napačen, sam morte kupit kšn hardware nov tudi .......za asseto bo tud treba kej bolj močnega Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Trošt, kolko ti je Vodičar plačal za rf2 propagando? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Bo še plačal z obrestmi baraba mala Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Mam veze na NLB pa sm dobr kredit dobil 3 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 rf2 ni več tolk napačen, sam morte kupit kšn hardware nov tudi .......za asseto bo tud treba kej bolj močnega Tech demo od AC mi je delal boljše kot rF2. Tako da, za moje pojme je rF2 bolj požrešen. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Ma kaj pa vem.. Jaz če sem v rf2 sam na stezi mam višje fps kot v AC, je pa res, če je 15+ avtov na štartu fps pade, tega pa pri AC še nismo mogl sprobat.. Bo pomoje kr treba met mal bolš Citiraj Link to post
Recommended Posts