Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Tako pa se končno odvija..sicer nobenih napovedi še na njihovi uradni strani..vendar so stalkerji na RD-ju najdl med upload packages da so italjanarji naložl nek pre-order paket...odprta je tudi uradna skupina http://steamcommunit...es/assettocorsa na kateri piše da bo v naslednjih dveh tednih nov dogodek...vsi mislimo na isto stvar ;)

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

SAJ NETKAR PRO JE HARDCORE "SIMULACIJA", SAM KO SI ENKRAT POŠTIMAŠ AVTO NA DOLOČENI STEZI, GRE KOT PO TRAČNICAH...

A si že kdaj resnično vozil kakšen dirkalni avto ali kaj podobnega (in real life)?

Glede na tvojo izjavo mislim da nisi.

Točno, prav tak je občutek vožnje "pravilno nastavljenega" dirkalnika - pa naj gre za bilo katero serijo. Gre kot vlak po tirih.

AMPAK - priti do tega, da je tako nastavljen je največkrat druga štorija.

A si že kdaj resnično vozil kakšen dirkalni avto ali kaj podobnega (in real life)?

Glede na tvojo izjavo mislim da nisi.

Točno, prav tak je občutek vožnje "pravilno nastavljenega" dirkalnika - pa naj gre za bilo katero serijo. Gre kot vlak po tirih.

AMPAK - priti do tega, da je tako nastavljen je največkrat druga štorija.

Ja kaj pa je baty reku? [Joj]

Kaj je rekel? Ne razberem tega kar sem jaz povedal. Pa tudi ni res, da so kao druge simulacije boljše kar se tiče multiplayerja. Netkar omogoča celo to, da ko se razbiješ, ne moreš nazaj na stezo dolgo časa - tko kot v resnici, pa še...