B_U_R_I 3 290 Napisano October 1, 2013 Share Napisano October 1, 2013 Zamex, čaki da tole gojzer vidi ... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 1, 2013 Share Napisano October 1, 2013 Po njegove bo to nfs. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano October 1, 2013 Share Napisano October 1, 2013 Mislim, a ni bolje da je ob izidu igra (ne igrica!) izpiljena, kot pa ta kalvarija z rF2 in Project CARS z nonstop popravki in dodatki? Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano October 1, 2013 Share Napisano October 1, 2013 Mislim, a ni bolje da je ob izidu igra (ne igrica!) izpiljena, kot pa ta kalvarija z rF2 in Project CARS z nonstop popravki in dodatki? Joco, pCars je trenutno na alfa stopnji razvoja in je posledično vsak dan razvoj korak dlje (temu lahko rečeš tudi popravki, če hočeš). Zadeva je open public, kdor je hotel, je lahko šel v projekt, kjer imaš možnost za vsako zadevo povedat svoje mnenje in morda prispevati majhne koščke v celoten mozaik. Kunos se je odločil, da gre v razvoj bolj potihem in zaupa samo zaupanja vrednim, Tebe in mene ne bodo vprašali ali upoštevali. Pri pCars je pa zadeva postavljena v "mass development" stilu. Ko bo pCars enkrat zunaj (gold verzija enkrat v drugi polovici 2014) pa sigurno ne bo več "nonstop popravkov in dodatkov". Je pa subjektivno kaj je boljše, da dobiš dokončan produkt (AC) ali pa "sodeluješ" pri razvoju (pCars). Bo pa super, če bo res AC tako dober že ob izidu. In rF2 reči kalvarija.... Serverji so res bolj prazni in ljudje počasi izgubljajo potrpljenje, ampak novosti (morda je množina neustrezna), ki jih rF2 prinaša pa tudi niso kar za odmet in bodo v naslednjih simulacijah/igrah že standard. 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano October 1, 2013 Share Napisano October 1, 2013 Ja za rF 2 bom še počakal da se zadeva "ulavfa". Glede Pcars pa ne vem, glede same fizike če sem iskren izgleda kot precej izboljšan Shift(katerega je delal isti razvijalec) ampak daleč(še) od hardcore simulacije ala nKpro. Po mojem je le nK "hardcore", tukaj so razlike med recimo formulami res ogroomne. rF1 npr. je bil super za svoja leta(in še zdaj) ampak je vse veliko bolj preprosto kot nK. Škoda ker so za AC demo dali tako dolgočasen avto, ampak se vidi napredek od nKpro. No, glede na to da je Stefano Kunos delal na nKproju kakih 7 let, pa kako dobro je to za vozt, pa glede na to da imajo studio na progi Vallelunga, se posvetujejo z inženirji, sodelujejo s Ferrarijem itd... Me niti ne rabijo da bi jim kaj priporočal Upam le, da bo netkoda izpiljena, da dodajo dež itd... Ostale želje vsaj glede mene so obkljukane 2 Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano October 2, 2013 Share Napisano October 2, 2013 Ja za rF 2 bom še počakal da se zadeva "ulavfa". Glede Pcars pa ne vem, glede same fizike če sem iskren izgleda kot precej izboljšan Shift(katerega je delal isti razvijalec) ampak daleč(še) od hardcore simulacije ala nKpro. Po mojem je le nK "hardcore", tukaj so razlike med recimo formulami res ogroomne. rF1 npr. je bil super za svoja leta(in še zdaj) ampak je vse veliko bolj preprosto kot nK. Škoda ker so za AC demo dali tako dolgočasen avto, ampak se vidi napredek od nKpro. No, glede na to da je Stefano Kunos delal na nKproju kakih 7 let, pa kako dobro je to za vozt, pa glede na to da imajo studio na progi Vallelunga, se posvetujejo z inženirji, sodelujejo s Ferrarijem itd... Me niti ne rabijo da bi jim kaj priporočal Upam le, da bo netkoda izpiljena, da dodajo dež itd... Ostale želje vsaj glede mene so obkljukane Itak se strinjam z vsem, zmotu me je samo zaključek o nonstop popravkih in dodatkih. Fizika je v pCars res včasih hecna (isti razvijalci, imaš prav), ampak za uživat je pa v redu. In netkoda je zelo dobra. No, v zadnjiih nekaj buildih malo škripa in je konec sesssiona ponavadi CTD. Je pa ciljna publika drugačna, to je pa tudi res. NkPro je (razen netkode) zakon -> Stefano je zakon. Je pa tudi GSC dober, se mi zdi, da pri fiziki boljši od rF1 (je skoraj njegov otrok), GSC 2013 bo pa še boljši. AC bo pa najboljši. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 20, 2013 Share Napisano October 20, 2013 Hmm. To je Silvan Lulik: Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 20, 2013 Share Napisano October 20, 2013 Kako to misliš? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 21, 2013 Avtor Share Napisano October 21, 2013 Kaj zdaj so šli peš po koleke do Rima al kaj Kaj rabjo en mesec, da jim birokrati odobrijo, kar niso meli še porihtano. Tole z birokrati meni deluje bolj kot ne izgovor. Steam ni mogel biti kriv, studio si teh "soon-ov" ne more več privoščiti, nekdo je moral "prevzeti" krivdo...sepravi nekdo tretji...naj bodo birokrati. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 21, 2013 Share Napisano October 21, 2013 Prvi stavk, do sem se tako nasmejal, meni res od začetka niso resni, ampak OK, upanje umre zaadnje.. Zihr bo drug tedn kakšna nova fotka. Pa ne delam se norca, res komaj čakam da pride špil, pa jaoo če kej ne bo ku bi rad... Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano October 21, 2013 Share Napisano October 21, 2013 Naj bo kdaj bo...vem le da bo tole TOP. Pa naj izide čez pol leta, enostavno rF2, pCARS, RRE3 itd. ni next gen, vsaj zame. Proti nKproju se ne more nič primerjat glede fizike. Pa mogoče ne toliko glede fizike ki je v nekaterih avtih malo pretirana (npr. drseče gume v Formuli 3 itd) ampak to, kako se občuti dirkalnik na limitu in kako lahko spremeniš avtomobil z nastavitvami. In vidim folk ki ima povsem drugačne setupe in so vsi precej skup, torej je vse bolj pogojeno na stil vožnje, medtem ko v rFactorju pač pogruntaš linijo in je po tej liniji vedno najhitrejše in nastaviš avto da je stabilen na težkih delih in to je to bolj kot ne. V nKpro lahko nonstop preizkusaš stvari in vedno najdeš kako izboljšavo iRacinga pa tudi nebi omenjal ker če se pravi avto res tako vozi (beri: po ledu brez filinga), pol škoda da mam rad dirkanje 2 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 21, 2013 Share Napisano October 21, 2013 Joco, nebi mogu boljše napisat. Res škoda, da ni imel netkar že v začetku mal boljše netkode in crash modela, ker na koncu se je to kar dobro porihtalo in bilo že zrelo mogoče tudi za kakšno ligo. Je bil pa problem, ker sam comunity ni bil tko velik kot npr rf in ni bilo tudi toliko kvalitetnih modov, stez,.. ir sem tudi sam probal ene parkrat (v različnih obdobjih), sam mi nikoli ni potegnu. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano October 22, 2013 Share Napisano October 22, 2013 Pri Rf se je "comunity" zelooo povečal ko so ga crackali in je blo đabe. Netkar pa je ostal samo plačnikom, tako kot LFS..... 1 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano October 22, 2013 Share Napisano October 22, 2013 Ker netkar pro je zelo selektiven do neiskušenih - nepripravljenih-slabi poznavalci setupa, kjer zaradi nerazumevanja osnov setupa so večinoma že po prvem krogu parkirani v pesku in obupajo, imam tukaj nekaj za vas...bo prišlo prav tudi za AC. Povezava! SAJ NETKAR PRO JE HARDCORE "SIMULACIJA", SAM KO SI ENKRAT POŠTIMAŠ AVTO NA DOLOČENI STEZI, GRE KOT PO TRAČNICAH Žal pa netkar pro ima vrhunsko le ta občutk na volanu. Za eno resno - pravo realno dirko (weekend) - tekmovanje so vse serije gtr-ja...pa rfactor, itd...svetlobna leta pred njim. Citiraj Link to post
Recommended Posts