Mitja Bonča 583 Napisano September 5, 2013 Share Napisano September 5, 2013 Počasi, počasi, naj končno en špil pride ven kot se gre. Magari če drugo leto. Samo da bo To To. ps: čeprav sem tudi sam že malce neučakan Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano September 5, 2013 Share Napisano September 5, 2013 Kmalu za našimi kompi! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 6, 2013 Share Napisano September 6, 2013 Ekipa že izdeluje novo spletno stran kjer bodo objavlene cene, proge, avtomobili, DLC-ji in ostale informacije. 1 Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano September 7, 2013 Share Napisano September 7, 2013 Videl objavo na FB za to lotusovo formulo. Šel preverit in ta "hec" res stane slab miljon eur. Ga je pa Jeremy Clarkson pri top gear testiral Zanimivo - to je F1 ampak ne prav F1 sem se že zaljubil v tole Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 8, 2013 Share Napisano September 8, 2013 Kaj če bi naredl seznam kdo bi vse kupu AC da bi lahk čim hitrej kako ligo organiziral. Glede na to, da je do izzida kake 3 mesce, bi blo pametn kake predloge podat in te zadeve...sploh zdej ko bojo objavl vse kar bo v 1.0 verziji. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 8, 2013 Avtor Share Napisano September 8, 2013 Bom spisal novico, ko bo znan preorder...pa bomo dodali še seznam, kdo je igro prednaročil (tisti, ki se bo napisal). Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 8, 2013 Share Napisano September 8, 2013 Jaz jo bom sigurno Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 8, 2013 Share Napisano September 8, 2013 Ma ne prehitevat, dajte bolj počasi. Ko pride, bo itak treba malce naštudirat, preden so lotimo kakšne lige. Meni bo pač v čisti užitek voziti to izjemno simulacijo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 9, 2013 Share Napisano September 9, 2013 Ne ga srat, liga mora bit. Drugače lahko počasi tale forum zapremo... Žal - kruta resnica... 3 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 9, 2013 Share Napisano September 9, 2013 Mislim, da je ta vlak že odpeljal. Najbolj pomembno je držat dirkanje v pogonu. Ko enkrat ni dirk, ljudje nehajo ali grejo drugam. Redki, ki dejansko hočejo dirkat, bodo potrpežljivo čakali. Jaz bom tudi kupil AC, ampak dvomim, da bom dirkal v ligi. Trenutno se dogovarjam za 5 prvenstev in še 2 mam na razpolago. Uporablja se pa rf in gsc - in to ne kar en forum, ampak Touring Pro Series. Res ne razumem, zakaj je rf preslab za to stran... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 9, 2013 Avtor Share Napisano September 9, 2013 Ti pa še kar vstrajaš pri lobiranju... Ko se bo komu od organizatorjev zdelo primerno, da bo organiziral ligo, jo pač bo...prej pa ne bomo nekaj forsiral, v čimer ne uživamo (osebno). Trenutno se dogovarjam za 5 prvenstev in še 2 mam na razpolago. A nisi dobil otroka? Pazi, da ne bo prej rekel rfactor kot ata. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano September 9, 2013 Share Napisano September 9, 2013 Hehehe imam nečakinjo, ravnokar je bila stara leto dni in njeno prvo besedotvorje je bilo brrrrm brrrrm, pa ne da bi jo kdo kaj nagovarjal, ampak je enostavno čisto nora na avtomobile in ko sliši zvok motorja se ji čisto odpelje Sicer pa če otrok reče besedo rfactor prej kot ata ali mama, vsaka mu čast hehe. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 9, 2013 Share Napisano September 9, 2013 Maxl, jaz nič ne lobiram, samo svoje mnenje povem - itak samo to še delamo na sloracingu Poleg tega imam izkušnje s forumom. ki je propadel zaradi čakanja in mi je pač škoda videt isti vzorec tudi tu. Glede dirkanja pa je tako... vzamem si čas koliko imam, in to je 2 večera na teden in še kak dan vmes, če je prilika. Noben ne trpi zaradi tega p.s.: mene rf še najmanj gane od vseh simulacij, a se da iz njega trenutno izvlečti največ, tudi največ dogajanja je v rf. Niti približno pa ni moja najljubša simulacija - vseeno pa zelo rad dirkam in ga posledično tudi dosti uporabljam Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 9, 2013 Share Napisano September 9, 2013 Js enostavno potem ko sem probu AC ne morem več uživat v noben drugem simulatorju...sm celo podalšu iracing, da bi lažje dočaku, ampak ne vozim nič ker mi je fizika za bruhat. Zakaj bi se silu v vožnjo nekih drugih simulacij, če samo trpim ko vidim kaj bom kmalu lahko vozu Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 9, 2013 Share Napisano September 9, 2013 Samo res, tukaj zadnjih nekaj mesecev samo še nakladamo in nakladamo (sploh se nisem ovedel, dokler ni tega rekel Tomaž). Takrat po Cliotih je bilo neki govora da bi še kaj dirkali (bilo kaj), pa nič od tega, no vsaj jst sem bil zagret. Špilov in modov je kolikor hočemo, pa nič... Mogoče imaš pa Tomaž prav, da je to lahko začetek konca (samo upam da ne). Citiraj Link to post
Recommended Posts