JocoG23 416 Napisano August 5, 2013 Share Napisano August 5, 2013 Mercedes-Benz Silver Arrow Concept Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 5, 2013 Share Napisano August 5, 2013 A to bodo nardil al kaj? Ker če, potem meni krneki. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano August 5, 2013 Share Napisano August 5, 2013 Ja ampak kot mod, torej ne s strani Kunosa. Sicer mislim da je to izmišljen model. Citiraj Link to post
play 502 Napisano August 6, 2013 Share Napisano August 6, 2013 Sicer sami Concept avti so meni zanimivi, recimo v GT4,GT5 jih je ponavadi kr veliko in če je malo sreče, enak avto že popreje voziš, kot bo uradno narejen, in ponavadi ga kr v piko naredijo, če pa so neka vesoljska plovila, pa tudi mene ne očarajo glih.. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano August 6, 2013 Share Napisano August 6, 2013 Po tistem videu iz Monze, vidim, da je fizika na demotu to kar lahko pričakujemo in nebo nič boljše. Razlike bodo samo v časih, filing pa enak. Sploh dejstvo da razvijajo in sim in arkado mi ni glih v spodbudo. Nekak tam bo z project cars. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 Ti si fiziko vidu, jast sm jo pa probu in ne moreš primerjat AC s pCars, ker je ta se daleč od ACja kar se tiče filinga in realnosti. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 Jst pa zadnje čase kar dost pelem nKpro in to je res na drugem nivoju od vsega ostalega. Edino kar manjka glede fizike pomojem je dinamika same gume, ki je vedno statična(tako kot v ostalih simulatorjih, razen glede rF2 ne vem), torej ko greš npr. v ovinek se gume ne deformira, zvija oz. to ni natančno simulirano. Ampak v AC demu pa že vidiš razliko med nižjim in višjim pritiskom ker je fizikalen model toliko naprednejši. Npr z visokim pritiskom je grip veliko bolj kontrolabilen, malo več imaš odziva, ampak sploh v počasnejših ovinkih izgubiš nekaj gripa ker kontaktna površina gume ni tako velika pri visokem pritisku kakor je pri nižjem Včeraj(in pred tem) sem peljal nKpro, na serverju nas je bilo kakih 8, med njimi tudi Toni Rubiejo ki je med leti 06 in 08 vozil(pravo) F3 serijo, in je tud prvak v 2005 Španski Formuli Libre. Nedavno mi je zaupal da ima v nKpro 30 milijonov km Ko sem ga vprašal če primerja pravo f3 s F target v nkpro je rekel da je praktično vse enako od motorja, prestav, gripa itd. le gume v novi 1.3 verziji so preveč trde. Pa še to, da je na tem simulatorju delal praktično en človek skoraj 10 let, pove veliko ker je res čisto drugače za vozit, v rF in gtr2 se vse vrti glede gripa gum če hočeš peljat hitro ampak tukaj pa je veliko bolj kompleksno, sploh pomemben je prenos teže avta. S tem da ko vprašam koga od najhitrejših za setup nasvet, ima skoraj vsak popolnoma drugačne nastavitve...tako da vsak klik ki ga narediš v setupu(če se spoznaš) skoraj takoj občutiš na pisti. Trenutno imam čas F3 na Hungaroringu 0.25s počasneje od 1. časa, s tem da sem šele zadnje čase začel vozit nK ostali pa peljejo praktično vsak teden od samega relisa, tako da znanje glede nastavitev, sploh glede na progo pride zelo prav, medtem ko v rFactorju ko enkrat pogruntaš nek avto lahko pelješ skoraj itsti setup na večini prog. Glede primerjave s Pcars nebi izgubljal besed...če pogledam video od AC in primerjam lahko vidim v parih sekundah da je AC na drugem nivoju. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 Gojzer take bistre izjave že od samega začetka te teme ven meče... Sploh nism vedu o čem sta pisala - sm mogi it dvakrat gledat, ker njegove izjave avtomatsko ignoriram 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 pcars sploh ni tako slab, se pa strinjam, da nima smisla niti začet primerjat eno in drugo, ker sta to dva različna svetova (sploh glede fizike) Ima pa pcars en zelo velik plus... že od začetka lahko vozim vse kar izdelajo... soon je tam nepoznana beseda Na Gojzerjev post bi bil verjetno najboljši odgovor: Don't feed the troll 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 Ko bi le trollu 2 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 30 milijonov km Tolk jih še šofer v 40 letih spedicije ne naredi. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 Ma tej top vozniki v nKpro so res friki. Mogoče sem narobe prebral, ampak ziher milijone km, mogoče 3mio... kar je še vedno 600.000 krogov V kakih 6-7 letih praktično večkrat na teden. Prideš na server sam, čez 15 minut nas je že 5 ali več Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 Jaz sem prvo leto lfsja bil praktično nonstop online (delal sem tudi po 1000 krogov na teden na začetku), naredil sem ene 60.000 km, furalo se je pa od 115hp hatchbacka do f1. Tale o milijonih je kar huda, ampak zakaj pa ne Prvo leto je šlo 60k, potem pa v vseh nadaljnjih letih skupaj ne toliko... če ni ljudi, ni dirkanja Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano August 7, 2013 Share Napisano August 7, 2013 Ja PEK vedno tarnaš o penziji, očitno res spadaš tja ko pa nič ne peleš Citiraj Link to post
Recommended Posts