Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Evo, dobili so še licenco za Mercedes :) Vi pa dvomite, ajajaja. Verjemite da za tako malo in neodvisno podjetje kot je Kunos, je to noro da imajo licence firm kot so Ferrari, Lotus, Pagani, Mercedes, BMW itd...

9357721990_53478b1bbc_c.jpg

Povezava!

Kva bomo to vozli...komaj čakam! [champ]

PS:

Fulvio Genova(Fox Gek) že dela na modelu 1952 Ferrarija 625 F1

render10.jpg

render14.jpg

render15.jpg

Stara Spa je bila že od nekdaj planirana. Zdej skenirajo seveda moderno cesto ki je precej drugačna ampak vseeno....mogoče oz. verjetno bodo še kaj spremenili da bo čim bolj rekreiralo staro verzijo :)

PS - Ob prednaročilu dobite Spa zastonj (ki bo sicer izdana po glavnem relisu v dodatku). Mislim da se bo AC kmalu pojavil na Steamu. Ali pa bodo samo še avgust počakali zaradi dopustov.

Imam občutek da je ekipa AC zelo majhna, koliko sploh ljudi dela na tem projektu? Vidno po teh fotkat, te fante, mogoče sem jih videl na kupu 5, 6 pa še vmes pomoje kravatarje, tole mene muči, se sploh ve, koliko ljudi dela na tej igri?

Ja morjo bit res majstri da tko majhna ekipa spravi tak projekt skupej -->

"A development team of comprising just 12 people are working from an office situated inside the Vallelunga racing circuit to make Assetto Corsa."

Joco upam da se ne motiš, zdej sm te prjel za besedo, septembra bomo že igral :D

Glih zato je še tolko večji potencial ker tipi res delajo z dušo, kar pa se tiče znanosti kako narest progo in fiziko, pa kot je rekel Kunos - "No idea men allowed (in Kunos Simulazioni)" :D

Baje naj bi imeli tako napredno sprogramiran fizikalni model, da vstavijo telemetrijo iz pravega dirkalnika in iz tistega ko testirajo, vidijo ali je kaj narobe z fiziko...težko razložit ampak v glavnem ne spreminjajo jedra fizike, enostavno vnesejo prave podatke avtomobila in delajo iz tega...

Zanimiv video, priporočam ogled ;)

PS - tipka CC za angleške podnapise