zamex23 1 242 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Lotus ma v orginalu ABS...tako da ne vidim problema zakaj ne. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Vse vredu, vozne lastnosti in grafika za pohvalt sam kaj ko ne bi bile getribe na elastiko, dol še gre gor pa kr tm neki. R3E je že v štartu več ponudil ne pa en avto pa ena proga, sem se že naveličal teh krogov. Čez kak mesec, pa spet probam. 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 R3E ni demo...čeprav to kar so zdle ponudle še demo ni od AC. 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 28, 2013 Avtor Share Napisano February 28, 2013 R3E je že v štartu več ponudil ne pa en avto pa ena proga, sem se že naveličal teh krogov. Kaj je več ponudil? Isto je bil en avto in ena proga, ki pa je hkrati še izmišljena. Pravi demo za AC pa še pride, tole je "tehnološki" demo, kar pomeni da je namenjen izključno iskanju napak. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Po več kot dveh letih nategovajna in en milijon "soon" ?, (roko na srce), bi kamot bil ta "tehnološki" demo že zdavnaj mimo. Isti ku.c je tud rF2. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 MirO zgleda da nisi nikol programiru pa se mogu ukvarjat s čim takim da ne razumeš da se stvari zavlečejo..maš en problem pa ti vzame celo noč da ga popraviš, pa maš dost takih noči..pa niso licence vredu pa se moreš zajebavat in vse ostalo..sploh pa njihova ekipa ima 15 članov..Projekt za NFS al pa kej ima 200 ljudi +. Pa še vedno slabšo igrco skup spacajo. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 28, 2013 Avtor Share Napisano February 28, 2013 Po več kot dveh letih nategovajna in en milijon "soon" ?, (roko na srce), bi kamot bil ta "tehnološki" demo že zdavnaj mimo. Nevem sicer od kje tebi ta podatek "več kot dveh letih", ampak uraden izid je bil napovedan za novo leto...če bo igra izšla 4 mesece kasneje, pa tudi ne bo konec sveta...vsak, ki kaj programira, sam ve kakšna malenkost te lahko kdaj pošteno zajeb*e. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 mAxL ja maš prav ne bo konc sveta ne. Zamex23 glej,me nč ne zanima okol programerstva zanima me samo to da če nekdo reče da pride igra ven za nov let(ker sem kupec in verjamem) to tudi pričakujem drugače je za mene to nategvajne. Osebno sem kupil HD 7950 zaradi rF2 in kaj mi nuca,ta grafa,ker bo prej zastarela predno bo rF2 porihtan in da bo optimiziran za igranje večine. Ostane mi še samo bf3. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Zamex23 in mAxL z obema se strinjam,ampak to kar je naredil rFactor je pa malo preveč Ne moreš demota oz.beta izdelka prodajati z pretvezo,da bo končni izdelek itak potem tvoj,ker si ga že plačal.Zadeva pri rFactorju se pa resnično vleče preveč dolgo in zadevi še ni videti konca oz.ni videti,da bo kmalu alpha izdelek,ki ne bo bugast in optimiziran do te mere,da ga boš lahko poganjal na mašini,ki ne presega 600€.Vsi vemo kaj so obljublali in kako so prestavljali izid (iz leta v leto).Ni panike,ekipa dela špil,da ven demo in se čez kakšen mesec pričakuje celotna verzija,vse ostalo je nafukancija naroda in nič drugega,kar pa množice odvrača od nakupa.In,če nimam prav,zakaj potem na tej strani še kar nabijate škoda cup na rFactor 1 ?? Drugače pa držim za besedo AC-jeve razvijalce,da bo igra do konca leta ali morda še kakšen mesec več,vse ostalo pa je.....saj veste kaj Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Nisem govoril v rfactorju ki je za mene totalni polom in nateg..fizika je dobra vsaj približno.. AC je čisto druga zgodba in precej bolj obetavna kot pa to kar ma rfactor Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Zato pa sem napisal, da jih držim za besedo 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Fantje, mirno kri, s stališča LFS fanov je vsak soon pri ostalih simulacijah svetlobno hiter 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Mi je zdj ratal končno pridt pod 1.24. -> 1.23.781 Pa se mi sploh ni zdel nič posebnega krog. Verjetno bi šlo še par desetink dol. 2 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Če se prevec trudiš zmer kej zajebeš, ko gres na "nič posebnega" je najbolš cajt sm opazu tut sam 2 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano March 1, 2013 Share Napisano March 1, 2013 (urejeno) Zdej sm usposobu comp in AC: i5 4x2,67GHz 16G rama 1333 HD 5870 fast AA mam 0 shadows low faces per frame 1 drugo max povprečno 100 97 fps Zdej sm še volan skalibrirou, pa da vidm zej kaj je to za eno čudo PS: Grega Balažič, hvala za kodo! Uredil March 1, 2013 - daks 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts