Paps 597 Napisano February 27, 2013 Share Napisano February 27, 2013 Ko bo igra izšla 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 27, 2013 Share Napisano February 27, 2013 Točno, sem že pozabil, da sem 1x že vprašal to Se opravičujem Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano February 27, 2013 Share Napisano February 27, 2013 A ma kdo občutek s to Delto, ki ti primerja čas z najhitrejšim krogom, da zadeva nekak ni realna. Včasih kak ovinek odpeljem dokaj solidno in sem zadaj tudi do 0.3 sec proti istemu ovinku, katerega sem definitivno odpeljal slabše. Kot da sama linija ni tako pomembna ampak samo da škriplje. Recimo če z preveliko hitrostjo pripeljem v ovinek in me odnese imam po odpeljanem ovinku boljši čas kot pa če grem lepo po liniji in lepo enakomerno pospešujem. Mogoče ne znam pravilno razložit. Citiraj Link to post
Max Speed 31 Napisano February 27, 2013 Share Napisano February 27, 2013 U AC sicer nisem uporabljal deltatime ampak če pripelješ v ovinek tako da prepozno bremzaš in ga komaj spelješ si po času res hitrejši glede na pravilno linijo ampak izgubiš takoj spet ves čas na pospeševanju, opazuj delto kako potem pada na ravnini po ovinku. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano February 27, 2013 Share Napisano February 27, 2013 Saj ravno to da ne, kljub poznejšemu pospeševanju ne zgubiš toliko oz. sploh ne zgubiš. Res da nisem profič, samo nekako v prejšnjih simulacijah glih ni bilo tako. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 27, 2013 Share Napisano February 27, 2013 Mislim da se glih pr napačnem pospeševanju največ časa zgubi.. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 27, 2013 Share Napisano February 27, 2013 Kdaj pa kdaj delta ni realna,oziroma je slabo narejena.Že pri netkarju je slabo delovala.Ponavadi na ciljni liniji zaostajam par decimalk, pol pa prečkam linijo in izboljšam dosedanji best lap.Nč,jst sem prej "testiral" in ves čas menjal stability control,a časi so bli vedno enaki..Tam sem med 1 23 2 in 23 6 non stop.Ni blo pa nikakršnih šans,da bi šel pod 1 23.Mogoče szi sklopko in h šiftarjem bi šlo,sam res ne prenesem tega mehkega prestavljanja.Pa še volje nimam za se naučit. Saj to se že pri netkarju ve,da s tem načinom si najhitrejši,.Je tudi sam Stefano"kunos"pred dnevi to razložil. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 27, 2013 Share Napisano February 27, 2013 U AC sicer nisem uporabljal deltatime ampak če pripelješ v ovinek tako da prepozno bremzaš in ga komaj spelješ si po času res hitrejši glede na pravilno linijo ampak izgubiš takoj spet ves čas na pospeševanju, opazuj delto kako potem pada na ravnini po ovinku. Sta pa tud proga in pa avto takšna, da kdaj "najboljša linijija" ni glih najboljša. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 To morš vozit brez StabilityControl! Ajd... Brez ABS res ne gre. Ampak "for best experience vse na off!" Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 To morš vozit brez StabilityControl! Ajd... Brez ABS res ne gre. Ampak "for best experience vse na off!" Ne, ne, to je blo bolj iz radovednosti, ker se je šuštljalo,da si malčk hitrejši. Ben, moji najhujši tekmeci-frendi z netkarproja so le nekaj pod 1 23,tako da se lahko dam v mir,da pod 1 22 5 vsekakor ne morem it. Edin nasvet,k ga lahko dam je, da imejte čimvečji občutek pri bremzanju. Citiraj Link to post
Max Speed 31 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 To morš vozit brez StabilityControl! Ajd... Brez ABS res ne gre. Ampak "for best experience vse na off!" Ko sklopiš ABS se vožnja šele zares začne 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Blokoranje koles zame ni vožnja Citiraj Link to post
Max Speed 31 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Lih to je fora da tako pelješ da ti ne, čeprow sklopiš abs 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Kdor ima gt5 naj enako proba furat brez abs, se res šele takrat začne norija, brez vseh pomagal, pač le dobr občutek da ne zbremzaš preveč vozila, res noro, pa še če se vozi na sklopko in normalni menjalnik je res odlično, si pa sicer počasnješi. Vrjamem, da je tudi v ac tko vozit zelo zabavno. 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano February 28, 2013 Share Napisano February 28, 2013 Kaj vi pelete z ABS?? Citiraj Link to post
Recommended Posts