Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Kaj je fora tega is_world_aligned? :)

Ehhh kaj pa vem.Mogoče ma kaj veze tam v video nastavitvah szi look onboard camera to horizon....ko obkljukaš(ALI GLIH OBRATNO [iz] ),dobiš večji občutek teh pendenc(recimo v Imoli bi občutil ko greš v strmino ali dolino)žal Magione je sama ravnina.

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Če kdo hoče,sem malčk poživil onboard view :oops:

Kopiraj v uporabniki\moji dokumenti\Assetto Corsa\CFG folder

Fov sem spremenil tudi ,ker raje imam večjo stezo(ZAME BOLJ REALNO), pa bližje sm volanu

[MODE]

IS_WORLD_ALIGNED=0

FOV=45

[GFORCES]

MIX=-0.05,-0.02,-0.05

LAG=0.84

[sHAKE]

SCALE=0.002, 0.002, 0.015

FREQ=48,50,36

RANDOM=0.7

Cfg folder..in nato odpreš camera_onboard szi beležnico in zamenjaš original(naredi si eno kopijo originala)

Je kaj boljše--filling? :oops:

Malo brezveze,ma najboljše čase delam z 400° degrees-a volana v nastavitvah .takoj po dveh krogih 1 23 2.. [buzara] .me spominja na gtr ..ko sem szi 280 -300° delal najboljše čase.pri netkarju sploh ni blo tako [Jaoo]

Jst sem dal isto.418 logitech in 418 v igri,tako imam volan usklajen tudi vizualno.Ehhh,zgleda,da pri teh navadnih avtih,ki imajo širši kot obračanja,bo vedno boljše nižat ° za hotlape,a žal izgubiš v realnosti in smislu vožnje le teh avtov. [buzara]

nova verzija-aplikacija za temperaturo gum [ok]

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/app-tyre-temperature-and-pressure.374/

Če si dal enake stopinje tud v špilu nisi dosegel nič, le zmanjšal si kot do kje se vrtijo gume [Joj]

[ok]

Eheheheh, pa res :oops: Da nisem šele potem, bo tistem hitrem času, usklajeval volan z virtualnim, brez da bi testiral, če sem še tako hiter [iz]

PROBAM potem [owje]

Ja,saj bo tako(je že v netkarproju tako),a ta elise ima celih 900 stopinj rotacije .Probaj na mestu se vrtet. Saj na tej stezi rabi res le enih 400-450 stopinj realnih.A ko znižaš v profilerju,lažje obračaš in še lažje preneseš težo.