Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Neki znajo kar mi ne :D ..in tale krog je odpelal baje v prvem takoj ko je igro pržgal.

Ja, 20m iz ovinka imava oba isto hitrost (102km/h - na koncu robnika). Na koncu ravnine ima on 3km/h večjo!

Pa razloži zakaj? Mogoče imam jaz 10 konjev manj?

Neki znajo kar mi ne :D ..in tale krog je odpelal baje v prvem takoj ko je igro pržgal.

Pa sej je vsakič tako. Noben tle še ni rekel, sam če ste opazili se, če daš restart session ali back to pits gume ne zamenjajo, tudi temperature so iste kot takrat ko si šel s proge. Tako da se da najhitreje peljat če greš po par krogih v main screen, pa nazaj v špil.

Dvomim da je mogu tulk vadit ko jast da je pršu na takle čas..

ej kako vam tko hit prestav? men menja pol sekunde v višjo :)

Izklop auto clutch če maš vklopljenga slučajn...pa vmes ko šaltaš ne spušči gasa.

Pa sej je vsakič tako. Noben tle še ni rekel, sam če ste opazili se, če daš restart session ali back to pits gume ne zamenjajo, tudi temperature so iste kot takrat ko si šel s proge. Tako da se da najhitreje peljat če greš po par krogih v main screen, pa nazaj v špil.

To je bilo že rečeno, da je to del Tech Dema.

ej zamex thnx. a veš še kako dobim HUD? al je samo v replayih? Men nikjer nic casa ne pise, niti prestave itd

Daj en Apps na zaslon, ki ima obratomer in prestave (z miško na desno stran se ti odpre en meni z Appsi, samo klikni na enega, in ga dobiš na zaslon, katerga lahko poljubno prestavlaš).