Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Js sm volan dans na nov naštelu na podobne nastavitve ko sm mel na začetku, je bolš pa tut sami so tak predlagal..tak da dans sm sam driftu bom zvečer bol cajt zbiju, da pridem pod teh 23 :D

Tole je pa cajt pod 22

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Na obeh ravninah ima večjo hitrost - to se pa na koncu pozna. Drugače ne vem kje bi bil boljši od mene za 0.8sek. Malce čudno tole (driftanje pa nikoli ni bilo hitreje od vožnje "po tirnicah".

Se je že začelo sranje. Tako je ko imajo "vsi" prste vmes - stvari si prirejajo zase, se grem stavt.

Mogoče spremenijo pritisk v gumah kar bi blo čist možno glede na to da velik bol drifta..sicer pa se že dela aplikacija za hotlapanje...baje bojo tut zagnal server ki ti bo prikazoval čase od ostalih..ta aplikacije bo preverjala tudi če si spreminjal grip na progi in bo s tem preprečeno goljufanje..

Sicer pa prestavlat v višjo brez da spustiš gas je hitrejše.

Ma 1.22.0 (+-0.2 ajde) je delno možna ob perfektnem krogu - z našimi avti. Kar je pod to je zgoljufano. Sploh pa ker so to "kar eni" vozniki. Nebi se čudil, če bi Huttu, naredu ta krog, ne pa kr en folk - prosim no.

Ubistvu ta iz zadnjega videa je čist dost hiter da je tud Huttuja že premagal. Vozi z njemu v DWC v iRacing. In je v top 5. Martin Kronke