Mitja Bonča 583 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Itak da bo isto kot iRacing, mogoče ne toliko po finančni plati (upam, drugače me ne vidijo, sem preveč keša že zmetu not), kot po igralnosti - čene celo korav več pi težavnostni stopnji. Ja, tako, bližamo se real racingu. Zgleda, da igranje na pc kmalu ne bo več samo zabava v prostem času. Je pa dejstvo, če povzamem Murna, ko je rekel, da ni bil problem iRacing samo v nadpovprečni porabi denarja, ENOSTAVO ljudje niso bili sposobni to keep up with the best - as simple as that. Potem je razumljivo da obupaš nad vsem. Tukaj tudi vaja NE dela mojstra (niti ne najhudejši računalnik in polna denarnica eurov). Jaz vem ker sem to probal že večkrat v življenju (letos pa še zares, s čisto pravim shifter kartom). Ker že imamo tako temo, bi povedal še nekaj, ravno v temi o Škoda Cupu smo imeli debato (no sem jo imel pravzaprav), o tem kako "sucks" Škoda mod, potem pa izjave kot so: "ta mod vozimo, ker imamo polno začetnikov,..."! Kaj to pomeni? Da moremo zaradi tega vozit ta crap mod, ki je slabši kot vse kar sem kdaj koli probal (po resnici povedano) zaradi nekaj folka, ki so "kao" nedeljski vozniki? Zgleda da res... Se oproščam, ampak za trening smo si včasih odredili 300 krogov dnevno offline, ne pa online dirke, kot se to počne sedaj. No, sem tudi v tisti temi omenil, da je treba TRENIRATI, TRENIRATI in še enkrat TRENIRATI. Ne misliti da boste HITRI, če se boste parkrat zapeljali okoli po progi, še zdaleč ne. Mogoče se vam bo usral kak krog, to bo pa tudi vse. Dober voznik mora biti sposoben odpelati stint (recimo 30 min, ali celo uro vožnje) brez napake, in vsi krogi znotraj 1 sekunde (recimo, odvisno od obrabe gum in porabe goriva), ampak bistvo je konstantnost. Kar pa spet pride samo z vajo, vajo in še enkrat vajo. + TALENT - to sem pa pozabljal omenjati do sedaj. Ja talent šteje ogromno. Ampak talent ne koristi nič, če je v bližini lenoba (lenoba se odraža v netreniranju). Tako da kar je imel v mislih Murn (upam), da ni vse samo v denarju, ampak so bistvene druge stvari, se povsem strinjam. Mogoče edino Paps tukaj lahko pove, kako izgleda dirkanje na najvišjem nivoju (+ jaz), pa mogoče še kateri od vas, ampak dvomim. Pa že jaz sem bil odsoten iz te scene zadnjih nekaj let. Se bom pa ponovno zagnal not (če bo če prosti čas to dovoljeval). Samo ne si misliti, da boste kar čez noč hitri in postavljali rekodre, kje so šele zmagovanje dirk (na dolge relacije). Samo nekaj besed na Murnovo temo. Citiraj Link to post
Mjugen 35 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Jest bi prosu čimveč folka ki to testira, da napiše komponente svojga compa, pa fps-je, da vidmo kaj se rabi. Sam lih kupujem grafično, pa bi mi prav prišlo.. i7- 3770K 16GB ram GTX690 Vse ok, SLI zaenkrat ne zna uporabiti, en GPU spi....... FSP OK, nikol pod 60, ampak s tem se ni za hvalt, ker ko bodo drugi avti bo tole malo drugače..... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 24, 2013 Avtor Share Napisano February 24, 2013 Bolj ko vozim, bolj mi je všeč. Občutek je res dober, nikakor pa ne morem pod 1.25 Deluje super (100 FPS), sence imam na srednje, ter izključen blur; sistem pa: i5-2500K 16 GB RAM HD 6900 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Probajte še brez ABSja. Brez dela le,če stisnete ctrl-A,ko ste na stezi! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Mitja mogoče res,ampak ljudje imajo službe,šole in je nemogoče non-stop trenirati.Nekateri so naravni talenti za dirkanje,nekateri pa imajo pač denar in si nabavijo vso kramo,ki je namenjena za online dirkanje in že mislijo,da so dirkači,kar pa občutiš na dirki,ko se ti takšen parazit zaleti v zadnjik dirkalnika Sam nimam časa,da bi se odeleževal dirk ala iRacing,še manj pa imam denarja,da bi kupoval strojno opremo,da bi te novodobne igre tekle tekoče,za to raje igram Forzo4 na xboxu z kolegi,kjer ni popizdevanja,ampak le smeh in druženje. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Brez ABSa ga ni za srat, šele potem bodo slabi cajti No, včeraj nisem skor nič vozil (ni blo cajta), danes pa sem spet malce poprijel za volan... in prebil magično mejo 1.23. Čas: 1.22.779 (še se da dobiti sekundo zihr). Posnetek: 3 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Evo vam..človek je dobil dovoljenje da objavi..delujejo Time Multiply and Cloud Speed, AI ni mogoč ker ni vgranjega v TP, mislim da je odprta možnost da začneš dirko Put the zip in you AC Installation Dir / launcher / themes https://mega.co.nz/#...f5b1lwqeimi8rKA Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Jaz sem prejšnjo "Default" mapo preimenoval v nekaj drugega, in to novo v Default. Je tako? Nič od naštetega se mi zdi da ne dela, vse kar poizkusim, mi naloži replay (tudi Practice in Hotlap). btw, v čem je fora "speed of cloud"? V premikanju oblakov po nebu al kaj? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Tto staro default mapo si shran nekam..pa pol prekopiri nove stvari v njo.. Men dela vse..mogoče celo rata komu kako novo progo dodat. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 U jebemi, sem pozabu v race.ini spremeniti nekaj - da sem prej lahko gledal replay. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Če bo kdo kako progo konvertiru mislim da bi se dala uporabit zdej s tem modom ko ti odklene da lahk zbiraš proge. Sm za foro probu šlajfo iz netkarja dat..zazna jo..odpret pričakovano noče Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Bi blo fajn če bi nam tegale dal v TP 3 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Al pa kej iz Ferrari Virtual Academy Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Najrajš bi vidu bmw-ja Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 24, 2013 Share Napisano February 24, 2013 Saj bo fantje, samo malce potrplenja. In časi že kaj padajo? Citiraj Link to post
Recommended Posts