Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

gojzer je samo fouš, ker ma preveč crappy komp, da bi tole fural :)

Nene, narobe. Prvo kot prvo nimam crappy kompa, so pa na seznamu posodobitve ( ne zaradi AC ), tako da to sploh nima veze, upam da se druga točka Daksa uresniči. Ne verjamem pa, da nas bo ta špil združil in da ga bomo vsi preigravali in se zabavali in ne samo men pa grafa ni cool, me pa fizika ni cool.....močno dvomim za AC da bo tega sposobna. Osebno še tole počakam in probam, če bo razočaranje se verjeto lotim iRacinga, saj kaj druga zanimivega tako ni več.

Jst mam:

i5 3470@3,2GHz

16GB RAM

ATi HD7870 2GB

120GB SSD

Vse mam na high, motion blur imam izklopljen (pri 12 motion blura so mi FPSji padli na 20), HDR vklopljen, VSync izključen, AA in ostale nastavitve na max.

FPSji so okol 90.

Čas pa še vedno 1.24.7xx, čeprav mi je v prvem sklopu že ratalo dobit -0.6, vendar sem potem proti koncu zajeb***.

Sem pa fural s TOD 18:00 in je prou hudo, k se ti sonce blešči in ne vidiš! Sm bil še neki zaspan zjutri pa sm si hotu kar roko nastavt, da bi si senco naredu :D

@Murn

Zakaj bi bla pretežka? IMO je to edina trenutno igrana simulacija, kjer nisem doživel nobenega WTF momenta.

Ne vem, enostavno se mi zdi, da se folk ne bo toliko poglabljal in toliko treniral, na koncu bo pa po prvih dveh krogih dirke samo še 5 voznikov. Sploh bo zanimivo, ko bojo še mehanske poškodbe vključene (npr. okvara menjalnika, če ne šaltaš pravilno,...), obraba gum itd. Nekak se mi dozdeva, da bo tko kot iRacing pa čeprav se za tam vsi zgovarjajo na visoke cene (jst mislim, da je bil kej druzga večji problem).

i5 2500K

ATI Radeon 4850x2

8 GB RAM

120 GB SSD

85FPS povprečno

1920x1200

8x AF, 2x AA, 1x FAAA

High shadow in cubemap

2 Faces pe frame

Brez HDR in blur

Volan brez težav, čas pa zaenkrat 1:27.xxx.

Sem tudi jaz probal, in wow, nisem si mislil da mi bo tako všeč. Všeč mi je občutek, da se vse čuti naravno, da ni, kot je nekdo rekel, WTF trenutkov. Zelo mi je všeč FFB, kako se avto čuti. Grafika je pa fajn, samo nisem pa ob tla padel. Je pa zelo tekoča, sploh v primerjavi z pcars alpa rf2.

Kr fajn no. Zdej pa sam še počakat tja do konca leta al pa do začetka naslednjega da špil izide [jezik12]

Cajt pa zaenkrat 1:25:0

To je prav smešn 2 dni sm se matru da bi pršu pod 24 včasih me je že pod 25 matral..a zdle pa prvi krog pa takoj 23,7

Drugače pa je nekdo že preštimu nastavitve v mapah in je možno vozit z vsemi opcijami.npr. poškodbe, vreme hitrejše spreminjanje, baje celo AI in dirka z njimi :D sm že prosu za fajl če ga dobim naložim

dober mod za sound: http://www.mediafire.com/?4oa1g4gw6g11koy skopirate ga v mapo kjer mate lotusa

Ne vem, enostavno se mi zdi, da se folk ne bo toliko poglabljal in toliko treniral, na koncu bo pa po prvih dveh krogih dirke samo še 5 voznikov. Sploh bo zanimivo, ko bojo še mehanske poškodbe vključene (npr. okvara menjalnika, če ne šaltaš pravilno,...), obraba gum itd. Nekak se mi dozdeva, da bo tko kot iRacing pa čeprav se za tam vsi zgovarjajo na visoke cene (jst mislim, da je bil kej druzga večji problem).

Bomo pa tole vozili :D

405278152510dd54dde5o.jpg