Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Torej. Prevozil nekaj krogov. Mam FPS okol 80-90 (ne vse na ful) pa mal volan laga. Drugače se pa dobr pelje! Sem vedu da bo tole dobr :)

Cajt ni nevem kaj. Sem 1:26,2 odpeljal, pa ne vem kje bi najdu še tiste 3 sekunde...

Sem sprobal na hitro. Grafika je res zelo lepa a tudi precej požrešna, tako da bi znalo kar štekat ko bo več folka na progi sploh tistim z malo slabšimi računalniki. Vozil nisem prav veliko in se mi zdi filing kar uredu edino ful me moti k vse plava (edino če je to pač tak avto). Če primerjam z megani iz rf2 se mi tisto pelje ful boljše, tudi filing je boljši. Zvok dober..

Se mi je pa 2x naredilo, da mi je igra zmrznila oziroma mi je skoz tiščala gas čeprav sem ga spustil. Tudi vsak esc ali alt+tab mi je zje*** resolucijo...

Na kratko...

Grafika zgleda super, temu primerno tudi požrešen pogon,... Filing ok čeprav mi na moj okus ne paše, da je vse tako mehko :), zvok ok (nič posebnega), so mi pa zelo všeč meniji in način sporočanja napak!!! Upam, da čimprej dajo vn kakšno hitro formulo :D

Grafična HD6870; 4x3,2GHZproc; 8Gram.

AA..4x

hdr On

resolucija 1600x900

shadows medium

motion blur mislm da na 2

Average FPS 79.

Torej še malo več krogov. Defenitivno super zadeva. Edina stvar, ki sem jo že prej omenil je LAG volana. Upam da bodo to poštimal.

Avto se pelje zelo dobro. Točno veš kdaj izgubi oprijem.

Skratka to je to!

Glede grafične, mislim da bo za lepo sliko z AA in na full treba met nekaj v stilu 660ti/7950 :). Zaenkrat kaže da bo vredno reskirat, bomo vidli kako bo končna verzija.

Laga nimam.

Mam pa 6850, i5 2500k, 8gb rama.......4XAA, 8xAF, high shadows mislim da, pa un blur off pa to pa je nekje 60 fps......