perosero 33 Napisano December 27, 2012 Share Napisano December 27, 2012 jebeš vse to če ni honde 2 Citiraj Link to post
David91 68 Napisano December 27, 2012 Share Napisano December 27, 2012 jebeš vse to če ni honde Upam da nebojo dali noter tote mikrovalovne pečice 4 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 27, 2012 Share Napisano December 27, 2012 Kar se tiče avtomobilov, pomoje sploh ni vprašanje za nobenega od njih, to so majhne modifikacije v kodi za določen tip vozila - seveda ko je enkrat osnovna koda narejena. Bolj je vprašanje na katere vrste avtomobilov ciljajo - sigurno ne bodo vsi, kot je to v Grand Turismo seriji. Če mene vprašate, čim MANj vozil tem bolje, kajti le tako se da potem potegniti maximum in določenega vozila. Živ primer je Lotus 49 v GPL-ju. Tega smo (pre)mnogi vozili leta. No upam, da ne bodo pretiravali v množico vozil in prav tako ne prog. Mogoče kasneje, naj počasi dodajajo (tako kot to počne iRacing). Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 iRacingov način dodajanja dirkalnikov je za moje pojme katastrofa. Avtomobil na pol leta je zame podn, sploh glede na to, da je treba vsazga plačat - in to ne malo. Če že bo tak način, upam da bojo ven prihajale celotne dirkaške serije (sej to sem že 10x napisal) in ne posamični avtomobili. Hočemo met nekaj, da bomo lahko organiziral kakšno prvenstvo. 3 Citiraj Link to post
marko 36 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 Kaj pa način kot ga ima SimRaceway? DIrkaš, delaš kroge in dobivaš kredite, ali pa plačaš in dobiš? pa je za vedno tvoj? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 AC bo dodajal avte z DLC-ji nekaj bo zastojnskih nekaj plačljivih..ustvarjalec fizike je napisu na forumu da hoče ustvarit kodo kjer boš samo vpisu parametre za vsak avto in se bo stvar odzivala kot se more brez da jim bo treba modificirat nastavitve avtomobila da bojo postal vozni. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 Tomaž, to je po eni strani dobro za modding in za dobit velik contenta - po drugi strani pa ni najbolj natačno Samo še vedno se mi zdi bolje za potrebe simracinga na tak način, kot način iRacinga, kjer naredijo vsak dirkalnik v take detajle, da sploh ni več smešno ... In pol traja in traja, na koncu pa itak nimaš nč od tega. Tle smo zato da dirkamo pa da se zabavamo. Nihče od nas ne bo tega znanja uporabljal vsak dan na pravih dirkališčih... Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 Čisto offtopic, pa ne morem da ne bi, če je Matjaž tako lepo nastavil iztočnico Če smo tu, da dirkamo in se zabavamo, zakaj za boga čakamo ko butalci na nekaj, kar sploh nima datuma izida, ko že imamo kar nekaj naslovov za dirkanje in zabavanje?? 4 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 Ja, to tut mene zanima Jst sm že 3 mesce stran od volana, sm mislu, da bom že zdavnej mel vse v LJ preseljeno pa še vedno čakam ... S strani ostalih pa ni nekega zanimanja za kaka prvenstva. GT3 je bil pa destruction derby kokr sm slišal Bomo bomo ... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 28, 2012 Avtor Share Napisano December 28, 2012 Če smo tu, da dirkamo in se zabavamo, zakaj za boga čakamo ko butalci na nekaj, kar sploh nima datuma izida, ko že imamo kar nekaj naslovov za dirkanje in zabavanje?? bom kar citat uporabil ---> Mam odgovor, ampak dajmo raje končat, ker ne bomo prišli do konca Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 Lol, bi to smatral kot "touche", ampak ne bom. Vprašal bi se namreč: - Bo dovolj ljudi kupilo AC, da se bo lahko vozila liga? - Bodo tisti, ki kupijo, sploh vztrajali v ligi? Če bo to samo 20% podobno nk pro (in upam, da bo), se bo treba najprej boriti za preživetje in šele nato dirkati z ostalimi... Skrbi me, da bomo tako dolgo čakali na nekaj novega, potem pa iz vsega tega ne bo nič Imho, seveda 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 AC fizika je napisana na novo, sicer je res da ma vsak svoj način za pisanje kode in ji je na nek način podobna ampak bo dost bolj stabilna kulkr sm prebral po forumih.."easy to drive hard to be fast" neki v tem stilu. Tak da verjamem da bojo avti veliko bolj vodljivi in pravi užitek za dirkanje...če ne druga lahk ob vikendih odfuramo turistfahren po šlajfi z cestnimi avti.. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 Z veseljem. Jaz sem se izkašljal, željno pričakujem igro, upam na najboljše Lahko bi pa že zdaj kaj vozili... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 28, 2012 Share Napisano December 28, 2012 Glih kupujem rf2 ponovno Citiraj Link to post
Recommended Posts