Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Kar se tiče avtomobilov, pomoje sploh ni vprašanje za nobenega od njih, to so majhne modifikacije v kodi za določen tip vozila - seveda ko je enkrat osnovna koda narejena. Bolj je vprašanje na katere vrste avtomobilov ciljajo - sigurno ne bodo vsi, kot je to v Grand Turismo seriji. Če mene vprašate, čim MANj vozil tem bolje, kajti le tako se da potem potegniti maximum in določenega vozila. Živ primer je Lotus 49 v GPL-ju. Tega smo (pre)mnogi vozili leta.

No upam, da ne bodo pretiravali v množico vozil in prav tako ne prog. Mogoče kasneje, naj počasi dodajajo (tako kot to počne iRacing).

iRacingov način dodajanja dirkalnikov je za moje pojme katastrofa. Avtomobil na pol leta je zame podn, sploh glede na to, da je treba vsazga plačat - in to ne malo.

Če že bo tak način, upam da bojo ven prihajale celotne dirkaške serije (sej to sem že 10x napisal) in ne posamični avtomobili. Hočemo met nekaj, da bomo lahko organiziral kakšno prvenstvo.

AC bo dodajal avte z DLC-ji nekaj bo zastojnskih nekaj plačljivih..ustvarjalec fizike je napisu na forumu da hoče ustvarit kodo kjer boš samo vpisu parametre za vsak avto in se bo stvar odzivala kot se more brez da jim bo treba modificirat nastavitve avtomobila da bojo postal vozni.

Tomaž, to je po eni strani dobro za modding in za dobit velik contenta - po drugi strani pa ni najbolj natačno :) Samo še vedno se mi zdi bolje za potrebe simracinga na tak način, kot način iRacinga, kjer naredijo vsak dirkalnik v take detajle, da sploh ni več smešno ... In pol traja in traja, na koncu pa itak nimaš nč od tega.

Tle smo zato da dirkamo pa da se zabavamo. Nihče od nas ne bo tega znanja uporabljal vsak dan na pravih dirkališčih...

Čisto offtopic, pa ne morem da ne bi, če je Matjaž tako lepo nastavil iztočnico :D

Če smo tu, da dirkamo in se zabavamo, zakaj za boga čakamo ko butalci na nekaj, kar sploh nima datuma izida, ko že imamo kar nekaj naslovov za dirkanje in zabavanje?? [Jel2][fbi]

Ja, to tut mene zanima ;)

Jst sm že 3 mesce stran od volana, sm mislu, da bom že zdavnej mel vse v LJ preseljeno pa še vedno čakam ... S strani ostalih pa ni nekega zanimanja za kaka prvenstva. GT3 je bil pa destruction derby kokr sm slišal :P

Bomo bomo ...

Če smo tu, da dirkamo in se zabavamo, zakaj za boga čakamo ko butalci na nekaj, kar sploh nima datuma izida, ko že imamo kar nekaj naslovov za dirkanje in zabavanje?? [Jel2][fbi]

bom kar citat uporabil :twisted: --->

Mam odgovor, ampak dajmo raje končat, ker ne bomo prišli do konca :)

Lol, bi to smatral kot "touche", ampak ne bom. Vprašal bi se namreč:

- Bo dovolj ljudi kupilo AC, da se bo lahko vozila liga?

- Bodo tisti, ki kupijo, sploh vztrajali v ligi? Če bo to samo 20% podobno nk pro (in upam, da bo), se bo treba najprej boriti za preživetje in šele nato dirkati z ostalimi...

Skrbi me, da bomo tako dolgo čakali na nekaj novega, potem pa iz vsega tega ne bo nič :(

Imho, seveda :)

AC fizika je napisana na novo, sicer je res da ma vsak svoj način za pisanje kode in ji je na nek način podobna ampak bo dost bolj stabilna kulkr sm prebral po forumih.."easy to drive hard to be fast" neki v tem stilu. Tak da verjamem da bojo avti veliko bolj vodljivi in pravi užitek za dirkanje...če ne druga lahk ob vikendih odfuramo turistfahren po šlajfi z cestnimi avti.. :D