Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Pa še ena novica glede izzida AC-ja prevedeno z google translatom iz italjanskega foruma ki je objavlen na teh posnetkih:

Prišli smo do končnih opomb 1,0 javnost Assetto Corsa verjetno ne bodo prišli do konca leta, niti Stephen ali Mark je govoril o programu javnega beta testiranje. Z december Kunos, da stori vse za sprostitev tehnologije predogled, ki so že pričakoval ob koncu poletja. To res ni slaba novica, saj ni motivirana z zamudami v delovnem programu, vendar je povezano z distribucijskimi zahtevami in vključevanje vsebin in funkcij, poleg tistih, ki so navedeni v začetku tega leta.

Torej če bo sreča lahko konec decembra pričakujemo beta verzijo in v prvi četrtini 2013 celoten izzid :P

Beta verzija bo najverjetneje konc decembra.Bo le za tiste,ki imajo že netkar pro.Demo PA bo na voljo vsem,a le,ko bo igra že zunaj.

En par stvari,kar mogoče se ni vedlo,pa je ta tip povedal.

Menu bo zelo enostaven.S tremi kliki boš že na stezi.Ko bo steza že naložena,boš lahko še zmeraj spreminjal avte,katekorije avtov.

Vse stvari,ki bojo na ekranu-enih 20(mapa,marče,krogi,itd )se bo dalo premikat po ekranu al pa izključit.

Vremena dinamičnega ne bo-ob izidu igre-(mogoče kasneje),le od jutra do večera se bo vozilo.

Ko voziš offline proti "računalnikom"so nasprotniki kr ostri in tudi na štartu težko koga prehitiš(ni pa testiral veliko,da bi dal pravo mnenje o AI-JU)

Hitro se naučiš vozit,ni understeera tipičnega kot pri nkproju.Ko pa je treba tiskat gas (hot lap varjanta-al pa bilokakšni duelli),pa postane zabavno-adrenalistično doživetje.

Za moderje bo povsem odprto-enaki tool kot ga imajo programerji.

Zgleda top, za lige s 5 udeleženimi, ker bodo ostali prehitro obupali v pesku [iz]

Tole ni promocija ampak vseeno... Matjaž, si že probal peljat Lotusa 79 v iracingu? Meni je bil prvič na G25 best experience evah! Res pa je, da ima tisto malo več downforca, počasni ovinki so pa vseeno ... izredni :)

Zgleda top, za lige s 5 udeleženimi, ker bodo ostali prehitro obupali v pesku [iz]

Tole ni promocija ampak vseeno... Matjaž, si že probal peljat Lotusa 79 v iracingu? Meni je bil prvič na G25 best experience evah! Res pa je, da ima tisto malo več downforca, počasni ovinki so pa vseeno ... izredni :)

Lotus 79 is full "precenjen" v iRacingu. Ima absoluton preveč downforca, kot si že omenil. Občutek sem imel, da ima v hitrih zavojih celo več kot sodobna formula 1. Meni ne sede spljoh.