Rokovnjac 783 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 Kake to kvasite? Kaj je mrtvo? Treba se je vsest za računalo in kaj odpeljat. Redno so dirke v GT2 in GT3 klasi, vsak dan je poln server za Šlajfo, mi imamo prvenstvo v GT2 in Ginneti.... Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 Kar se moje izjave tiče, je bila mišljena globalno. Špil je razvojno izčrpan in v temeljih tako pomankljiv, da nima prihodnosti za resna tekmovanja na vodilnih simracing portalih. Public scena, pa takoj po izidu zadnjega dlc-ja, ko sm nazadnje pognal AC, tudi ni bila niti približno tako obiskana, kot v obdobju, ko sem še aktivno vozil. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 (urejeno) Pred 9 urami , markop je napisal: Kaj se pa pravzaprav dogaja z AC? Par dni nazaj sem malo pokukal. Public scene praktično vec ni. @markop ne vem kaj si ti gledal ampak lahko ti povem, da vsakič, ko odprem multiplayer sekcijo je polno serverjev, ki so celo popolnoma polni in moraš imeti hudičevo srečo, da dobiš prosto mesto. Kar tako sem šel sedaj pogledati in sem našel 46 serverjev na katerih je vsaj oz minimalno eden gor, ampak večinoma jih je več in se lahko komot pridružiš in odpelješ super dirko. Potem pa so tukaj še lige, katerim se lahko pridružiš in so venomer polne dirkačev, ki furajo kvalitetno in včasih celo bolje kot pa v iR. Včeraj sem imel nekaj super dirk na public serverju z starimi DTM dirkalniki in vedno nas je bilo za poln grid. Uživancija zagotovljena. Pa še obiskanost v številkah (trenutno): Uredil October 11, 2017 - silicijeva dolina 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 Pred 2 urama , 57X je napisal: Kar se moje izjave tiče, je bila mišljena globalno. Špil je razvojno izčrpan in v temeljih tako pomankljiv, da nima prihodnosti za resna tekmovanja na vodilnih simracing portalih. Public scena, pa takoj po izidu zadnjega dlc-ja, ko sm nazadnje pognal AC, tudi ni bila niti približno tako obiskana, kot v obdobju, ko sem še aktivno vozil. No ja, s tem se ravno ne bi strinjal. Na vodilnih simracing portalih se AC še kar precej vozi in ima kot kaže kar svetlo prihodnost: Sicer pa je že @silicijeva dolina vse povedal... Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 (urejeno) Najbolj pomembne so seveda postavke na zadnjem mestu edit: @Matjaž Murn še enkrat preberi, moj tekst. Govorim o resnih tekmovanjih, tisto tamle so RD club eventi in ne gre za resna tekmovanja. In na teh eventih ni prav veliko znanih/hitrih dirkačev. Bi pa predlagal, da za začetek odfurate v vsaki igri 10+ dirk in se bomo potem lažje pogovarjali, ker takole na suho, bolj kot ne, zgubljamo čas Uredil October 11, 2017 - 57X 1 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 Lahko je zanimivo lahko je ne, vsak iz svojega stališča. Pa povem še svojega. AC je pomoje tudi nazadovala. Če priznam mi je žal vsakega evra (imam komplet AC z vsemi DL), in upanja da se bo zgodilo kaj zanimivega. Mislim da bi za omenjeni denar lahko konkretno dirkal že v iracingu, tako pa razen kak public server slučajno če rata in če te ne kak debilni noob izrine, rata dobra dirka (na vsak mesec mogoče ena). Prav tako občutek da je AC še vedno polizdelek, je verjetno tudi zadnje do sedaj kar sem kupil in se bom počasi po cca 20 letih tudi poslovil od sim racing scene, saj je vse skupaj postalo total nezanimivo. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 Meni pa na steamu piše, da sem 1800 ur špilal, tako da se šinfat niti ne upam . Ampak verjetno se v te ure šteje tudi, ko sem server šibal. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 Pred 4 urami , 57X je napisal: Najbolj pomembne so seveda postavke na zadnjem mestu Dejansko je najboljši pokazatelj drugi stolpec, če si mislil na post od @silicijeva dolina... Drugače pa ima RD eno izmed velikih tekmovanj v R3E, tko da bi tle lahko precej debatiral o tem kaj pove o špilu eno tako "veliko" tekmovanje... @gojzer deloma se strinjam s tabo. Lahko ti pa povem, da v iRacingu za denar, ki si ga porabil za AC, ne moreš poravnati niti letne naročnine ... Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 12, 2017 Share Napisano October 12, 2017 (urejeno) Matjaž, gre za to, da je AC passe. V zatonu. Mrtva je zelo grobo rečeno, priznam. Saj bo verjetno tud na RD še kakšno prvenstvo. Ampak dejansko je kot izdelek grozna in zato v teh prvenstvih nastopa (glede na št uporabnikov) relativno malo dirkačev, ki sicer sodijo v sam vrh simracinga. Men bi se zbalinal, če bi moral organizirat krovno prvenstvo v AC, z npr. 10 progami. Trenutno nimam pojma kaj bi zanimivega ponudil uporabnikom. Imam v načrtu en AC event, vendar me tepejo termini, ki so trenutno zasedeni. 22.10. pa bo prekmalu za tak event, ker želim, da pride čim več ljudi. Bo pa to resen event, s pridihom humorja. Brez tega ne gre Za AMS pa npr. zdejle iz rokava stresem 10 prvenstev, s 10+ prog. Različne serije, nore proge, nobenih 3rd party appov. Dedicated server je click-click-click-done. Uporabnik pa le enkrat prenese free ultimate track pack, z 28-imi dodatnimi progami, ki skupaj z originalno + DLC vsebino tvori res zavidanja vredno število prog, ki po kvaliteti izdelave ne odstopajo, saj so vse narejene po Reiza AMS standardih - dinamična podlaga, ostanki gume izven linije, ki se nanašajo na pnevmatiko in vplivajo na oprijem še ovinek, dva po tem, ko smo zapeljali na ostanke (na brazilskih progah je izven idealne linije tudi ogromno prahu, ki se nanaša na pnevmatike in zmanjša grip). Res je, tud AMS je v zatonu, ampak je vsaj kompletna - dodelana v nulo, glede na svoj potencial. In to se občuti. Od modernih sim standardov ji manjka le dež. Grafika je na več kot sprejemljivem nivoju. Kdor trdi drugače, si verjetno ne vzame 5min časa, da si prebere lepo spisan user's manual (ki je z enim klikom dostopen v steamu) in si nastavi grafične nastavitve po priporočilih razvijalcev. Število detajlov na original AMS stezah, je daleč nad Kunos standardi. To je fekt, ki ga z lahkoto potrdi vsak, ki je posvetil dovolj časa obema izdelkoma. rF2 je spet svoja zgodba. Sicer še ne poznam prav dobro scene, a upam, da ne pride do pomanjkanja izbora kvalitetnih 3rd party stez. Sploh tale dokončen prehod na DX11 bo ključen. Če tle kiksnejo in zablokirajo sceno še za slabo leto, jih bo povozil čas, saj je napovedanih kar nekaj novih, modernih naslovov. Za R3E ne vem, če razumem, kaj si mislil. Ne poznam, sem probal.. drives like s**tbox. Baje ima najlepši zvok, pa neke komplet licenčne serije. Več pa ne vem. Verjetno imajo prvenstvo ravno zarad kompletne licenčne serije. Iracing je pa predrag in še kaj. Škoda, ker nimamo neke splošne teme, kjer ne bi smetili posameznih tem s temi primerjavami. Meni se te debate sicer zdijo zanimive, če le uspemo ohranit sprejemljiv nivo. Ampak kaj, ko vedno potem izpade tako, kot, da gre za simwars, ker uporabniki ne želimo, da nam nekdo smeti omiljeno temo z nekim drugim produktom Uredil October 12, 2017 - 57X 3 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 12, 2017 Share Napisano October 12, 2017 Tko nekak zgledajo te freezi, je kdo kaj podobnega mel? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 12, 2017 Share Napisano October 12, 2017 Ja, tudi meni občasno. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 12, 2017 Share Napisano October 12, 2017 (urejeno) Oh isti problem sm mel, oziroma ne vem če še je...pregrevanje procesorja je blo pr men krivo. Sam men je tut pogosto krešal, pa vsak krog enkrat poštekal. Pol sm vidu da mam 100 stopinj in da je pumpa crknala na hladilniku, odkar sem menju še nism probu. Uredil October 12, 2017 - zamex23 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 12, 2017 Share Napisano October 12, 2017 zbrisat vse morebitne 3rd party appe in potem probat. PLP, helicorsa itd. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 12, 2017 Share Napisano October 12, 2017 PLPja ne smem! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 12, 2017 Share Napisano October 12, 2017 Js nimam nič od tega, pa vseen jebe. Citiraj Link to post
Recommended Posts