Mitja Bonča 583 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 (urejeno) 5 hours ago, Matjaž Murn said: Gaj, Cerklje Sem že, ampak je bolj beda, bi bilo fajn še enkrat čisto znova. Imaš kak kontakt od njih, mogoče @skopusnik, ki je bližje? Uredil June 20, 2017 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Jst se pa neb branu kakeega dobrega GHD-ja....Mitja? Gorjanci, Ilirska, Buzet....al bi skakal od veselja! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Ja Mitja če hočeš it pisto pogledat in poslikat javi pa zrihtamo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 16 hours ago, Mitja Bonča said: Brez panike, vse boste dobili. Btw, ima kdo kakšno idejo, katero progo bi delal naslednjo? Take ki še ni, oz. je slabo narejena. Pa ne kakšno top progo, ki jo poznamo vsi. Ampak bo treba dobiti licenco, ker hočem s tem tudi kaj zaslužiti. Sedaj sem popušil pri Okayami, so me japonci po domače rečeno, nafu*ali na polno. Niče ne bo z licenco in prav tako ne z progo. Jo ne smem dati v javnost niti for free. Kr-neki. Ampak tak je ta trg, neizprosen, Mitja, kaj sem prav razumel, da Okayame torej ne dobimo oz. je ne boš naredil do konca ? Ne razumem niti zakaj ne dovolijo objave. So pa neumni. Oklepajo se zastonj reklame, pri čemer nimajo nič stroškov. Kako pa drugi moderji to rešujejo ? Dosti vprašanj. Malo me firbec matra okoli te scene.... Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Watkins Glen bi bi top dodatek k AC. 2 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 (urejeno) 7 hours ago, skopusnik said: Ja Mitja če hočeš it pisto pogledat in poslikat javi pa zrihtamo. Dej jih ti povprašaj kako bi se to licenciralo. Ker vem, da si bolj blizu njih kot jaz. Bi naredil to? Pač se pozanimaj kako je s to zadevo, da damo to povem ven uradno. 7 hours ago, markop said: Mitja, kaj sem prav razumel, da Okayame torej ne dobimo oz. je ne boš naredil do konca ? Ne razumem niti zakaj ne dovolijo objave. So pa neumni. Oklepajo se zastonj reklame, pri čemer nimajo nič stroškov. Kako pa drugi moderji to rešujejo ? Dosti vprašanj. Malo me firbec matra okoli te scene.... Ne, jo bom dokončal, sem že blizu itak! Mogoče potem ko se prah poleže celo objavil Uredil June 20, 2017 - Mitja Bonča 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Narediš in objaviš anonimno. Me zanima, če imajo res takšne stroške, da te pridejo iskat in tožarit. Verjetno je bolj problem v tem, da so dali licenco kakšnemu iRacingu in še komu drugemu, sedaj se pa oni bunijo, če bo proga na voljo še kje drugje. 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Mah vsi so že čist prfuknjeni s tem licenciranjem... dober da si kdo še ne spomne da bo treba vreme licencirat Bonča, če bi jaz imel tvoje znanje in voljo bi naredil nekaj kar še ne obstaja v RL pa bi imel ljubi mir Mogoče bi samo enkrat na leto mal pogledal kaj se gradi... sej veš... da poberem licenčnino Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Drag in drift aka Brnčičeva. Vsak konec tedna je možen live check. Do prihoda kapsov. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 A to se poleg alfistov še keri drugi zbirate tam? 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 1 hour ago, mancSLO said: Drag in drift aka Brnčičeva. Vsak konec tedna je možen live check. Do prihoda kapsov. Lol, bolj bedne ideje še ne To prepušam tebi, ok? Jaz grem raje kaj manj zahtevnega. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 (urejeno) pred 26 minutami, Matjaž Murn je napisal: A to se poleg alfistov še keri drugi zbirate tam? Jaz moram samo cviljenje poslušat, ko smo blizu doma. @Mitja Bonča, lepo, da si nas prišel malo pogledati. Višje smo ti dali polno predlogov... Uredil June 20, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 21, 2017 Share Napisano June 21, 2017 Bonča ti samo BTCC koledar poglej pa nared. Knockhill, Thruxton, Oulton Park so fajn reči. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano June 22, 2017 Share Napisano June 22, 2017 Istanbul Park je dobra proga Citiraj Link to post
Recommended Posts