markop 702 Napisano June 18, 2017 Share Napisano June 18, 2017 (urejeno) Poleg Okayame jaz čakam še tole. Tip se je resno lotil: http://assettocorsamods.net/threads/lime-rock.887/ Uredil June 18, 2017 - markop Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 18, 2017 Share Napisano June 18, 2017 15 minutes ago, markop said: Poleg Okayame jaz čakam še tole. Tip se je resno lotil: http://assettocorsamods.net/threads/lime-rock.887/ Sva na vezi s tem ki dela LimeRock. Car je. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 18, 2017 Share Napisano June 18, 2017 Ja, in ti si jo lepo zavrnil ,ko smo te prosili, da bi jo naredil. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 18, 2017 Share Napisano June 18, 2017 13 minutes ago, silicijeva dolina said: Ja, in ti si jo lepo zavrnil ,ko smo te prosili, da bi jo naredil. Res? Sem že pozabil. Takrat tudi še nisem imet tega znanja veš, kot ga imam sedaj. Da narediš takk progo je treba znat 3d program (3ds max na primer) + podrobni podatki o progi + photoshop za delanje textur in ogromno časa. Ni simple verjem. Zato je pa malo kvalitetnih modov, večima je rip-ov od že prej narejenih prog pravih proizvajalcev iger. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 18, 2017 Share Napisano June 18, 2017 To si takrat dejal, ko si delal Redbull ring Ni tako dolgo nazaj. Sicer pa nima veze, ti samo delaj to kar te najbolj veseli. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 18, 2017 Share Napisano June 18, 2017 Kaj pa ima to veze, ce je zavrnil? Da bi naredil vse proge, ki bi jih mi radi imeli, lahko pusti sluzbo pa se par ljudi zaposli, da bojo delal pa se ne bomo zadovoljni. Aja, sej to ze Kunos dela... Kapo dol, da si se spravil to delat, Mitja. Kvaliteta pa govori sama za sebe 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Ja, to je res, da vseh pa zares ne more narediti in se od njega tega tudi ne pričakuje. Vse kar sem želel napisati je to, da je ta proga super in ko sem prosil, če bi jo naredil je zavrnil prošnjo in ne z razlogom, ki jih ti razlagaš. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 (urejeno) @silicijeva dolina: Mitja sicer dela Okayamo. Lime Rock dela nek drugi tip in z Mitjo si zgolj izmenjujeta nasvete okoli moddinga, ker kakor razumem iz foruma je ta tip ubral neke zanimive pristope. Mitja, kakor razumem, te ni nikoli zavrnil glede Okayame, ker ga niti nisi to spraševal. Uredil June 19, 2017 - markop Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Ja saj vem kaj kdo dela in tudi Mitja ve o čem je govora oz. kaj mislim. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Brez panike, vse boste dobili. Btw, ima kdo kakšno idejo, katero progo bi delal naslednjo? Take ki še ni, oz. je slabo narejena. Pa ne kakšno top progo, ki jo poznamo vsi. Ampak bo treba dobiti licenco, ker hočem s tem tudi kaj zaslužiti. Sedaj sem popušil pri Okayami, so me japonci po domače rečeno, nafu*ali na polno. Niče ne bo z licenco in prav tako ne z progo. Jo ne smem dati v javnost niti for free. Kr-neki. Ampak tak je ta trg, neizprosen, Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Barber motosport park. Mogoče pa Donald flikne kak dolarček, če ďapanezarji nočejo. Zelo zanimiva in razgibana proga. Sem jo v rf2 vozil. Ne vem, če je že v AC. Pa v Alabamo tudi ne vem, če boš šel zaradi tega. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Po moje je najbolje da pogledaš kje se kaj vozi kakšen clio cup ali kaj podobnega v tujini in tam najdeš progo za izdelavo. Pač vsako malo večje dirkališče že ima marketing oddelek in od tam pravice zastonj najbrž ne boš dobil, ko pa bi na drugi strani mogoče kakšno dirkališče celo primaknilo kakšen euro če bi naredil top progo... Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 (urejeno) Ma naredi tistega, ki so ga dirkači F1 sestavili po svojih najljubših zavojih. Noben ti nev težil, pa sami super ovinki so notri. Uredil June 19, 2017 - Rokovnjac Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Mitja, naredi izvorno različico Circuit de Charade Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Barber ni slaba izbira. Sicer pa bo Mitja naredil virtualni Portorož; slovenski Monaco Mid-Ohio ali pa Outlon Park ni slabo. Spodobni Watkins tudi manjka... Citiraj Link to post
Recommended Posts