Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

10 minutes ago, markop said:

Si pa dobro zadel camber v 2. hairpinu se mi zdi. Boš kej dodal objekte okoli steze ? 

Še to...steza menda slavi kot low grip in drsi. Imaš možnost vpliva na to ?

Hvala. Pomoje so vsi ovinki zadeti. Kajti kot sem rekel, to sem študiral en mesec. Risal in popravljal linije in višinske. Sem imel več sourcev za to, najbolj točni kar se dobi. Le še lasersko skeniranje je bolj točno (ampak dvomim da je od iR proga skenirana, ampak o tem nebi).

Ja itak, da bodo vsi objekti, se že rišejo. Lahko se boš celo vozil po komplet kompleksu, ne kot v AC progah, kjer si omejen z progo samo.

Največji izziv so pa drevesa, kajti proga dobesedno stoji sredi džungle ;)

Sedaj so najprej na vrsti hribi. Jih že imam, samo združiti jih morem z tem kar imam.

12 hours ago, edgeslo said:

Hmm lahko da bo mim, ampak se mi zdi da bi morala zadnja ravnina pred štartno ciljno ravnino it malo bolj navzdol. Lahko da me občutek vara, drugače pa top shit ! [ok]

Katera to, med obena zadnjima desnima ovinkoma tik pred ciljem?

Ali ravnina pred tem? Ko se zavine v boxe?

Uredil - Mitja Bonča
19 hours ago, edgeslo said:

Ir je še vedno cool sam ni več vreden tega denarja ki ga hočejo in mal tipam okoli kaj bom vozil ko naročnina poteče :D

Tole pa jst tuk vrjamem, kot da bo letos 2 metra snega...., sm zna bit prej snega k Saša za nekaj cajta spravt na ac, mal dvomm...

Pred eno uro, play je napisal:

Tole pa jst tuk vrjamem, kot da bo letos 2 metra snega...., sm zna bit prej snega k Saša za nekaj cajta spravt na ac, mal dvomm...

:DD

pred 59 minutami, Mitja Bonča je napisal:

Mal sem res falil tisti predzadnji ovinek je***u. Fak bo enga dela spet.

Sorry, samo sam si rekel naj gucnem :D

Bo pa top ko bo narejeno do konca... počasi boš imel že narejenih stez da bi lahko peljali Bonča cup :) [ok]

Long shot , samo veste kako pravijo.. tisti ki je jezika šparal je kruha stradal..

A ima mogoče kdo kakšen soliden setup za Alfo 155 steza Vallalunga. Jaz ne vem , al sem totalno nesposoben nastavit ta avto, ali pa se tega understeera res ne da nikakor uničit in je avto pač tak...

9 hours ago, edgeslo said:

Long shot , samo veste kako pravijo.. tisti ki je jezika šparal je kruha stradal..

A ima mogoče kdo kakšen soliden setup za Alfo 155 steza Vallalunga. Jaz ne vem , al sem totalno nesposoben nastavit ta avto, ali pa se tega understeera res ne da nikakor uničit in je avto pač tak...

Za Vallalungo konkretno nevem ampak kar jaz vozim ta avto res nima understeera :)

Bom doma probal pa ti posredujem setup ce pogruntam kaj zanimivega

Uredil - motorka

Hey,

Sem našel interview enega tipa, ki vozi v CORE... Očitno moje znanje glede nastavitev le ni tako mimo, ker tip razlaga da pač avto understeera pa ne glede na to kaj narediš :D