Mitja Bonča 583 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 Ciljna skozi pada, prav tako celoten 1. ovinek vse do apeksa 2. ovinka. Višinske sem študiral en mesec, največ od vsega. Mogoče se iz posnetka slabo vidi, bo treba probat Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 Si pa dobro zadel camber v 2. hairpinu se mi zdi. Boš kej dodal objekte okoli steze ? Še to...steza menda slavi kot low grip in drsi. Imaš možnost vpliva na to ? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 10 minutes ago, markop said: Si pa dobro zadel camber v 2. hairpinu se mi zdi. Boš kej dodal objekte okoli steze ? Še to...steza menda slavi kot low grip in drsi. Imaš možnost vpliva na to ? Hvala. Pomoje so vsi ovinki zadeti. Kajti kot sem rekel, to sem študiral en mesec. Risal in popravljal linije in višinske. Sem imel več sourcev za to, najbolj točni kar se dobi. Le še lasersko skeniranje je bolj točno (ampak dvomim da je od iR proga skenirana, ampak o tem nebi). Ja itak, da bodo vsi objekti, se že rišejo. Lahko se boš celo vozil po komplet kompleksu, ne kot v AC progah, kjer si omejen z progo samo. Največji izziv so pa drevesa, kajti proga dobesedno stoji sredi džungle Sedaj so najprej na vrsti hribi. Jih že imam, samo združiti jih morem z tem kar imam. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 (urejeno) 12 hours ago, edgeslo said: Hmm lahko da bo mim, ampak se mi zdi da bi morala zadnja ravnina pred štartno ciljno ravnino it malo bolj navzdol. Lahko da me občutek vara, drugače pa top shit ! Katera to, med obena zadnjima desnima ovinkoma tik pred ciljem? Ali ravnina pred tem? Ko se zavine v boxe? Uredil May 10, 2017 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 38:01 na posnetku ki ga je nalimal @markop. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 Najbrž tole že poznaš - če pa ne, ti bo mogoče v pomoč: https://goo.gl/maps/FWBGCXkc5M92 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 19 hours ago, edgeslo said: Ir je še vedno cool sam ni več vreden tega denarja ki ga hočejo in mal tipam okoli kaj bom vozil ko naročnina poteče Tole pa jst tuk vrjamem, kot da bo letos 2 metra snega...., sm zna bit prej snega k Saša za nekaj cajta spravt na ac, mal dvomm... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 Pred eno uro, play je napisal: Tole pa jst tuk vrjamem, kot da bo letos 2 metra snega...., sm zna bit prej snega k Saša za nekaj cajta spravt na ac, mal dvomm... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 RRE gre na isti model kot IR. Pri ACju bo tudi kmalu pogruntali, da je to edino rentabilno. No, oni so se rešili z konzolami za nekaj časa. Pa bomo vsi isto plačevali. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 Mal sem res falil tisti predzadnji ovinek je***u. Fak bo enga dela spet. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 10, 2017 Share Napisano May 10, 2017 pred 59 minutami, Mitja Bonča je napisal: Mal sem res falil tisti predzadnji ovinek je***u. Fak bo enga dela spet. Sorry, samo sam si rekel naj gucnem Bo pa top ko bo narejeno do konca... počasi boš imel že narejenih stez da bi lahko peljali Bonča cup 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 11, 2017 Share Napisano May 11, 2017 Nekdo se je končno lotil LimeRock. Fant je zadevo zastavil kar na visokem nivoju se mi zdi. Upam, da pride do konca. Kratka proga, vendar ima vse. http://assettocorsamods.net/threads/lime-rock.887/ 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 11, 2017 Share Napisano May 11, 2017 Long shot , samo veste kako pravijo.. tisti ki je jezika šparal je kruha stradal.. A ima mogoče kdo kakšen soliden setup za Alfo 155 steza Vallalunga. Jaz ne vem , al sem totalno nesposoben nastavit ta avto, ali pa se tega understeera res ne da nikakor uničit in je avto pač tak... Citiraj Link to post
motorka 9 Napisano May 12, 2017 Share Napisano May 12, 2017 (urejeno) 9 hours ago, edgeslo said: Long shot , samo veste kako pravijo.. tisti ki je jezika šparal je kruha stradal.. A ima mogoče kdo kakšen soliden setup za Alfo 155 steza Vallalunga. Jaz ne vem , al sem totalno nesposoben nastavit ta avto, ali pa se tega understeera res ne da nikakor uničit in je avto pač tak... Za Vallalungo konkretno nevem ampak kar jaz vozim ta avto res nima understeera Bom doma probal pa ti posredujem setup ce pogruntam kaj zanimivega Uredil May 12, 2017 - motorka Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 12, 2017 Share Napisano May 12, 2017 Hey, Sem našel interview enega tipa, ki vozi v CORE... Očitno moje znanje glede nastavitev le ni tako mimo, ker tip razlaga da pač avto understeera pa ne glede na to kaj narediš 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts