Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

4 hours ago, Tomza_wu said:

Aha aha ok hvala,bom sam preizkusil,kako dolgo morem čakati da me administratorji odobrijo ker mi vedno napiše ko hočem dol cuknit aplikacijo mi napiše to : 

Jaz sem jim direkt pisal na simracingsystem@gmail.com in sva uredila hitro.

On 2/3/2017 at 9:44 AM, Matjaž Murn said:

AMS in iRacing mata porabo cca. (na pamet govorim zdle) 80L/100km, AC pa okol 50L/100km - in je folk sral čez AC :)

Sem dobil še podatke za AC. Sam nimam Porsche pack-a. Torej:

IR: Monza 3.3l/krog ==> 56.9l/100km

AC: Monza 2.4 l/krog ==> 41,4l/100km

RL telemetrija za model 911.1 2.9l/krog ==> 50l/krog

Upoštevajte, da so to dva različna voznika v dveh različnih vremenskih pogojih. Odstopanja so možna. Bi pa rekel, da se je tako "Empty Box" kot "Aristotelis" uštel. Z "others" je očitno mislil na AMS, ki je očitno mimo (*če* ima 80l/100km), kar je za pričakovat, ker ni baziran na uradnem, licenciranem modelu.

Mi je pa zanimivo in nihče se ni dregnil ob to, da je Aristotelis kot referenco prilepil telemetrijo od kolega za avto 991.1. Kako to da se ni skliceval na podatke od Porscheja direktno ? Pa saj ni važno. Ne AC ne IR nista za v smeti očitno.

56 minutes ago, markop said:

Sem dobil še podatke za AC. Sam nimam Porsche pack-a. Torej:

IR: Monza 3.3l/krog ==> 56.9l/100km

AC: Monza 2.4 l/krog ==> 41,4l/100km

RL telemetrija za model 911.1 2.9l/krog ==> 50l/krog

Upoštevajte, da so to dva različna voznika v dveh različnih vremenskih pogojih. Odstopanja so možna. Bi pa rekel, da se je tako "Empty Box" kot "Aristotelis" uštel. Z "others" je očitno mislil na AMS, ki je očitno mimo (*če* ima 80l/100km), kar je za pričakovat, ker ni baziran na uradnem, licenciranem modelu.

Mi je pa zanimivo in nihče se ni dregnil ob to, da je Aristotelis kot referenco prilepil telemetrijo od kolega za avto 991.1. Kako to da se ni skliceval na podatke od Porscheja direktno ? Pa saj ni važno. Ne AC ne IR nista za v smeti očitno.

Eh, tist boxer v AMS že tako ali tako ni omembe vredn, tako, da te primerjave res niso smiselne imo.