PEK 2 291 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 A rumen al rdeč? Spodaj v belem pa so proge, ki bodo na urniku... aja pa Slovakiaringa ni skopušnik. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 Rumen + rdeč je: zemljevid Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 @PEK za to si zaslužš minus! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 dobr, še enga dobim pa je plus! marjan rdeč je iz te države ja,... rumen pa še to ne. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 12, 2016 Share Napisano November 12, 2016 (urejeno) Zanimiva ugotovitev. Hotel sem razumeti neki okoli segrevanja gum in z avtom krožil v krogu po t.i. "skid pad-u". Krožil sem s konstantnim radijem v obratni smeri urinega kazalca. Z4, M gume, 4 prestava, cca 220 Km/h. Jasno gume na desni so se segrele. Celo fanj segrele, vse do 180°, prednja več kot zadnja sicer. Kar me je presenetilo pa je bilo to, da je bila obraba leve in desne gume enaka. Rekel bi, da je notranja (leva) guma razbremenjena, kar so potrjevale tudi temperature. Vseeno je bila obraba 100% enaka na levi in desni strani. Uredil November 12, 2016 - markop Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 12, 2016 Share Napisano November 12, 2016 Jaz že dolgo nisem več presenečen na takimi ugotovitvami. Kunos tako površno dela določene zadeve, da včasih kar glava boli. Na trenutke imam občutek, da nič sploh ne vpliva na obrabo gum. Lahko pelješ na hard in slajdaš čez vse ovinke, pregrevaš gume in jih obrabiš 50% pa na koncu še vedno narediš čas, ki je v sekundi od svojga najboljšega. Lahko pa pelješ čisto turistično par krogov kjerkoli in na koncu ugotoviš, da so se ti gume popolnoma enako obrabile, kot če driftaš skoz vsak ovinek. Potem pa kaj takega omeniš na Kunos forumu in dobiš nazaj: "Kaj pa ti govoriš. A si sploh že kdaj vozil kakšen dirkalnik?" 1 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Haha tipično taljansko Sprva všečno da se ne moreš upret, kasneje pa vidiš da je krš bolj rovaš slabše je. Saj konc koncev še sedaj pri verziji 1.9 al koliko pač, je zadeva še vedno pol izdelek, vsaj zame! 2 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Kolko negativnosti . Kjerkoli lahko najdemo slabe stvari . Vendar je pred takim negativizmom dobro dati na tehnico dobre in slabe stvari . In italijani imajo na dobri strani veliko večji kup kot na slabi . AC ni popolna ampak kaj pa je ? 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Jaz tega ne vidim kot negativizem ampak bolj kot zavajanje kupcev. Kunos Simulazioni oglašuje Assetto Corsa kot eno najbolj vrhunskih in realističnih simulacij, govorijo kako simulirajo še ne vem kakšne malenkosti na dirkalnikih, itd. ipd., potem pa izveš, da niti temperature in obrabe zavor ne simulirajo (no - sedaj so pri nekaterih dirkalnikih začeli s tem). Jaz bi imel popolnoma drugačen odnos, če bi oni to prodajali kot neko (malenkost nad)povprečno simulacijo, ki simulira samo določene zadeve, ker vsega še niso implementirani zaradi bilokakšnih razlogov. Občutek imam, da bo kmalu iz neba padla novica, da bo na voljo tudi dež in kako to oh in sploh dobro simulirajo. Sure. Grip nastavit na 90%, grafično narisat kapljice in luže in potem folku rečt, da je to pa top simulacija, se meni ne zdi ravno pošteno. Za primer lahko pogledaš iRacing, ki pravi, da dežja ne bojo simuliral, ker nimajo pojma kako se gume dejansko obnašajo v dežju in kako to simulirat. Zaenkrat. na drugi strani imaš DiRT Rally, kjer jim dol visi, če simulirajo to pravilno ali ne - važen jim je fun factor. Assetto Corsa hoče bit vse to, ampak ne zmore. In potem smo razočarani. 4 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 17, 2016 Share Napisano November 17, 2016 Jaz bi pri AC, če se že mora vse plačat, raje plačal "igralnost" paket, kot pa desetine avtov. Tu mislim odprt PIT (ne da te igra pelje skozi bokse, kot kak granturismo), safty car, več opcij za server manegerja (reverse grid, leteči štart...), za endurance možnost menjave voznikov.... OK, dež pa idealna linija, ampak, kot pravi Matjaž, da nebi bilo to 94% gripa z kapljicami na šipi. 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 17, 2016 Share Napisano November 17, 2016 Haha, ja ko takole pogledaš skozi špil, se res vidijo luknje tu in tam. Tako smo bili potrebni enega novejšega špila, da smo marsikaj odpustili in kar pozabili. Tudi sam takoj podpišem idealno linijo, vožnjo skozi bokse brez robota, lažje kreiranje serverja (pač opcija create server v špilu) in podrobnosti na njem, kot pa N-število novih avtomobilov, ki potem obstojijo v garaži. 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 17, 2016 Share Napisano November 17, 2016 Medtem pa GTR2 še vedno vse simulira v nulo. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 17, 2016 Share Napisano November 17, 2016 (urejeno) Sej vse simulicije po njihovo vse simulirajo v nulo. Samo vsi se točno ne držijo matematične definicije nule. Eni aproksimirajo, drugi razčlenjajo v vrste, tretji tabelirajo,... Pol je pa tle vedno skupina, ki pravi, da je bilo v stari jugi najboljše Uredil November 17, 2016 - markop 2 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano November 17, 2016 Share Napisano November 17, 2016 Odgovor na vse vase teznje je Automobilista. Pa se boljse fizike ma. 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 17, 2016 Share Napisano November 17, 2016 Edino težnja po grafiki...slep ne morem vozit Alen... 2 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts