mancSLO 1 945 Napisano October 30, 2016 Share Napisano October 30, 2016 (urejeno) @gojzer, niti ne vem, če je interes AC kaj na igralnosti delati. Sem na AC forumu postavil vprašanje glede hitrosti v boksih, ki ti jo AC diktira. Za igralnost bi bilo veliko bolje, če bi bila omejitev kot v rl., pa bi ti race direktor penalty pribil za prehitro vožnjo ipd. Pa ni bilo niti odgovora, niti ni stekla debata. saj veš. Par 10 odgovorov, pa bi se še Kunos morda zganil. In tako gre sicer dobro zasnovana igra v smer, ko vsak mesec lahko kupiš kak nov pok ( a ja, pack) in se greš nemudoma na prepoln šlajfa turist server zaletavat. Da bi to presegli , fantje na tem portalu organizirajo prvenstva in dirke, kjer je vse vsaj nekoliko bolj resno in še vedno zabavno. Zadnji tak podvig je "Hitri Dirkač GT3" prvenstvo. Si kaj gledal. En dan časa za prijavo je še. Uredil October 30, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 30, 2016 Share Napisano October 30, 2016 Pejt v temo prijavljene ekipe al kaj, pa se tam pofočkaj. Še hitrejš pa bo, če še na ZS kontaktiraš tiste ekipe, kjer še niso trije. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 3, 2016 Share Napisano November 3, 2016 1.9.3 - Improved DX11 initialization - Fixed same samples volume going crazy during update - Tweaked compressor parameters for external view, now it kicks in more relaxed - Corrected electronics behaviour and street tyres typo on Porsche 911 Carrera S 991.2 - Added new section to video.ini to force refresh rate (only works in fullscreen mode): ex: [REFRESH] VALUE=50 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 On 30. 10. 2016 at 10:24, mancSLO je napisal: Pejt v temo prijavljene ekipe al kaj, pa se tam pofočkaj. Še hitrejš pa bo, če še na ZS kontaktiraš tiste ekipe, kjer še niso trije. Hvala mancSLO za povabilo! Pri meni je problem služba in glasbene dejavnosti kar mi pobere ogromno časa in težko zato vozim resno v kaki ligi saj manjkam najmanj tretjino dirk! Drugače pa se strinjam da je na private serverjih dirkanje dosti bolj kulturno, vendar zaradi zgornjih razlogov težko dostopam do njih! 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 @gojzer menda se nekaj pripravlja za vzporedno z GT3 prvenstvom, nekako tako kot smo imeli lani vzporedno z BMW prvenstvom DTM90s CUP. Ne bo se potrebno prijavljat v prvenstvo, ampak vsako dirko posebej,... več informacij pa sledi kmalu. 3 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 Kaj mogoče kdo ve, če se da izklopit renderiranje stranskih ogledal ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 Probaj tole nastavit na Off ...Druge nastavitve ne najdem. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 Sem probal. Žal pol izklopi tudi "virtual mirror". Brez tega pa ne gre. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 Ne vem. Malo sem .inije prečesal pa tudi ne najdem ... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 pred 19 minutami, markop je napisal: Sem probal. Žal pol izklopi tudi "virtual mirror". Brez tega pa ne gre. Tudi na serverju kjer je FORCED? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 (urejeno) Nisem niti šel za tem. Na Mugello slo-racing serverju izklopi tudi virtual mirror ja. Škoda to (ogledala) kar požre FPSje. Če bi se dalo izklopit bočna ogledala, ki jih itak vidim samo košček in pustiti zgolj virtual mirror bi moja GPU lažje dihala. Uredil November 4, 2016 - markop 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 Jaz jih sploh ne vidim Tko da so res čisto pointless. Virtual pa rabimo ja. Mogoče ne bi bilo slabo vprašat na AC support forumu? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 Jaz jih vidim odkar v mojem kotičku sramežljivo skrivam tole zadevo AC support bi bilo za vprašat ja. Malo sem brskal in nikjer nisem nič zasledil. Zgleda pa, da se da obratno in sicer z F11 izklopiti virtual mirror (nepreverjeno). 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 On 11/4/2016 at 9:19, PEK je napisal: @gojzer menda se nekaj pripravlja za vzporedno z GT3 prvenstvom, nekako tako kot smo imeli lani vzporedno z BMW prvenstvom DTM90s CUP. Ne bo se potrebno prijavljat v prvenstvo, ampak vsako dirko posebej,... več informacij pa sledi kmalu. 5 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 A lahku ugibam ker avto je na slik? Citiraj Link to post
Recommended Posts