Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Ma kakšne mazde ku**e palce ajgaaa?? To grem js s konjem hitrejš. A gremo v soboto oz nedeljo eno Monzo z Ford GT40? To je voz in pol, ne pa te nove jajce :roll: Dirkalnikov in prog je več kot dovolj, edino nas je vedno premalo [iz]

• Upvote 1
  • Downvote 1

Prosil bi za eno pojasnilo. Vceraj sem sel spet na en server vozit AC. So se zgodili neki dost dramaticni naleti in je bil avto polupan a sem vseeno vozil naprej. Cez cas mi je zacel volan neubogat z menjanjem prestav led display kar nekaj cudno utripa in ne kaze prestav ne hitrosti. Sem sel potem v bokse in kao popravil avto (ne vem ce tudi menjalnik) pa je se vedno nagajal menjalnik kot prej.

Se ustrasim da je spet kaj z volanom narobe in grem v Dirt Rally mucit volan na polno, kjer dela BP. Se prikljucim spet v AC kjer padem na isti server med dirko (pojavi se mi tisto okno kaj bom popravljal nek pit app) in speljem, spet problem z menjalnikom.

Se izklopim iz serverja, grem single mode hotlap isti avto ista proga....vse dela perfect. Grem potem na nek drug AC server kot prej in volan spet vse ok...WTF

...je mozno da me je admin na serverju kako gimpal, ima server kaksne algoritme da ne mores normalno startat med ze trajajoco dirko, je poskodbeni model lahko tak, da se menjalniku lahko sfuzla?

Kaksna ideja...je to kaj softwersko, od spila, serverja ali ga volan spet serje pod dolocenimi pogoji? Za razliko od dosedaj ko je delalo bp, sem nalozil zgolj novi Fanaleds.

Hvala za pomoc.

FYi. Zgleda bo kar volan. Zadnjic mi je smreko 10m od bajte prelomila strela pa so sli modem, routerj, mrezne...zgleda da je pa tudi volan svoje fasal.

Danes v Dirt Rally isti simptomi :(

Uredil - AliBuggy

se vedno upanje obstaja....danes petkov Dirt 3, odinstaliral sem pa Fanaleds delalo vse, se celo zmagoval sem noobe :)

Ma volan je cist kul za 6 let staro zverinco, tista zila ki sem jo menjal me edin malo skrbi ker zdej nazadnje se je strgala dol pa da ni kaksnega stika na PCB-ju naredila...moja malomarnost lahko bi orej to postimal. Ampak decki, optimizem je gonilna sila srece ;)

Uredil - AliBuggy

Ekola še jaz javljam da je špil res fenomenalen na ps4 konzoli in th 500 volan, moje osebno mnenje je, da konzola do danes ni imela take simulacije kar se tiče igranja na volan,(realno nekako najboljša fizika na ps3 gt6 ali ps4 dirt rally ali project cars, vseeno pa asseta čist zmaga)  celega špila, ima kr nekaj težav sam špil, od zvoka, do slik, pomoje bo kak nov update, vse ostalo pa top, od nastavitev, itak vožnje, FFB je strašno strašno močan itd...nor špil!!