Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Plača samo pcars, od njih sem na paypal dobil več keša kot sem plačal za špil.

Poleg tega si malo zgrešil detajl plačevanja za vsebine z nekimi nagradami, ki te kvečjemu spodbudijo, da porabiš več. Če pa maš čas vsak teden dirkat, je to seveda ugodnost. 

Ne vsak teden. Jaz dirkam vsak dan. Tudi ti si malce falil z pCars. Nekaj je,ko plačaš,da se bo nekaj razvilo,pa čeprav je to potem enako kot en drek,ali pa nekaj kar je približek RL dirkanju kot je to iR. Jaz bi raje dirkal RL,ampak je to tako drago,da,ko sem vse skupaj zračunal me je kar minilo. To bi lahko vsak RL dirkač potrdil,samo ga na tej strani mislim,da ni. Torej mi preostane samo iR in žal plačevanje naročnine,da se vsaj malce približam realnosti. 

Pred 23 urami , ingange je napisal:

1956 Maserati 250F

250F_3_10092014.png

Ti stari dirkalniki te naredijo pravega deda :D Nobenih zakrilc od zadaj,samo moč motorja,gume,velik "auspuh" in volan,ki je za odtenek prevelik in še pretanek ;) 

Uredil - silicijeva dolina
pred 19 minutami, skopusnik je napisal:

@anzee3 je pa pastir, al kaj?

Joj,pa res. Sem popolnoma pozabil. Prijeten fant (vsaj kolikor berem o njem na spletu) in seveda dober Slo dirkač. Upam,da ne zameri. No,bo lahko potrdil moje pisanje,kar se tiče stroškov RL dirkanja v primerjavi z našim sim racingom in stroški povezani z njim.

pred 25 minutami, silicijeva dolina je napisal:

Joj,pa res. Sem popolnoma pozabil. Prijeten fant (vsaj kolikor berem o njem na spletu) in seveda dober Slo dirkač. Upam,da ne zameri. No,bo lahko potrdil moje pisanje,kar se tiče stroškov RL dirkanja v primerjavi z našim sim racingom in stroški povezani z njim.

Pa jaz, @kosir1234, @skopusnik, @terga, @Mitja Bonča...

Velik nas je, in da, drago je.