57X 962 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 A je spet luna al kaj? Js mam filing, da bo Reiza z Automobilisto, Kunosu dost skrajšal rok trajanja za AC1. Mam tud filing, da bo konzolna verzija AC, zagonski kapital za AC2 Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 @silicijeva dolinaBCC, Zandvoort, GT86, C7, Mustang, Miura, GTR, Quattro in Mito so avti, k smo jih zastonj dobili po 1.0... Nope, Automobilista je ghost town trenutno. V bistvu ma AC naenkrat tolko folka gor kot vse ostale simulacije skupaj, če ne še več AC2 ne bomo vdli še kake 3 al pa 4 leta najmanj, če sploh kdajkoli, ker se ne ve, kako bo šla stvar na konzolah Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 Marjan, nova tema ne bo nič pomagala, samo lokacija se bo spet spremenila Si me pa nasmejal, ko si uporabil besedo "takoj" Dejstvo pa je, da bom začel malo filtrirat nekatere objave, tako v AC kot v iracingu. Vsaka simulacija ima svoj prostor za pohvale, graje in deljenje osebnih izkušenj. Če se hočete it primerjave, jih držite na nekem nivoju, predlagam tudi argumentiranje (po možnosti s kakšnimi linki). Ker pa smo ravno pri debati, bom dal eno primerjavo - osebno izkušnjo. Ta vikend smo na Core peljali 2h Le Mansa in do takrat sem bil prepričan, da je iracing za endurance daleč najboljša izbira (izkušnje z 12h Sebringa so bile vrhunske), med drugim tudi zaradi načina obrabe gum. AC me je pozitivno presenetil; prej je bila obraba izrazito linearna, vmesna pretiravanja so privedla do hitrejše obrabe in nič drugo. Zdaj sem si pa prvi stint uničil s par nepotrebnimi slajdi, še vedno pa sem bil lahko solidno hiter. Ko pa sem začel malo pretiravati, gumam ni bilo všeč in časi so padli za skoraj 2 sekundi na krog, ki pa so se hitro popravili, ko sem umiril vožnjo. Drugi stint je bil dosti bolj umirjen in z manj napakami, gume pa so se odrezale odlično. Brez težav bi se udeležil 12h dirke v AC s stališča vožnje same, je pa pri iracingu dosti bolj fajn, ko te razporedi med 300 ljudi glede na tvoje sposobnosti, v AC pa itak potrebuješ plugin, da grid povečaš na 32 mest Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 (urejeno) A ja. Sem mislil, da si dal "off topic tablo" zato, ker se iracing v assetto corsa temi pojavlja. Za to bi bil v forumu igre mogoče potreben "razdelek" SIMULACIJE SPLOŠNO, ali kaj takega. Ker če se v AC omenja IR, je hudo, če se v IR omenja AC je še huje. Bog ne daj, da v Dirt Rally ali pa v Race 07 omeni AC . To bi bil pa že spor na višji ravni. Ps.: Tale "takoj" je bil mišljen kot škoda, da se debate o primerjavah med simulacijami prekinjajo. Saj vidim, da si razumel. Seveda nivo debat in ozko usmerjenost pogleda na problematiko vsak filtrira po svoje, pa je. Uredil June 15, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 http://www.console.assettocorsa.net/ Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 Če bi vsak filtriral (beri ignoriral) in debatiral dalje po svoje, sploh ne bi bilo problema. Ampak potem se prej ali slej en razpištoli in pridemo tja kjer smo 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 No ja. Saj tako slabo tudi ni. "Zdele en dan" bomo v eni simulaciji naredili SLO cup, kjer nas bo 43. Samo še sim določimo, pa dirkalnik ter progo, pa je. Čist easy. Prej en teden serverja, da se napilimo, po tem pa dirka. Mislim, da bi vsi skupaj to zmogli. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 Mi v Race 07 se nič ne pričkamo. 1 Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 Ker vsi vemo da je v pizdi. 5 1 Citiraj Link to post
sniperprof 67 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 mal bom vskocu v to zagreto debato pa predstavi predlog/idejo/zeljo zacetnika v AC. meni bi zelo prav prislo ce bi kdo kak bolj napredn guide naredu glede setupa avtomobila ker opazam na hotlap challenge da z dobrim setupom dobis tudi kaksno sekundo. al je to ze kdo naredu pa nism najdu na tem forumu? xD Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano June 17, 2016 Share Napisano June 17, 2016 (urejeno) Nooo, kje sta zdj?? A je bil zadnjič kakšen tablet Brihtol preveč? On 13. 6. 2016 at 20:48, skopusnik je napisal: Verjetno neko bedarijo spet On 13. 6. 2016 at 21:57, zamex23 je napisal: Takšen hype, na koncu bo pa licenca za renoja. Tako da bojo samo mamini sinčki jokali od veselja. Uredil June 17, 2016 - bofu 4 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano June 17, 2016 Share Napisano June 17, 2016 (urejeno) Uuuuu 917K, toj kupim če bo tale noter! Uredil June 17, 2016 - gojzer Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 17, 2016 Share Napisano June 17, 2016 No ajde, tale jim je ratala Pričakujem Porsche GT3 Cup (dirkalnike), drugač lahko nehajo dirkačino delat 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 17, 2016 Share Napisano June 17, 2016 Še jaz jim to priznam ! Citiraj Link to post
Recommended Posts