silicijeva dolina 1 254 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 To pa zaradi tega,ker iR ne "napizduje" tako kot to počne Kunos. Nekako tako so pri Kunosu dejali na začetku: "Vsa dirkališča v AC bodo lasersko skenirana". Dejali so tudi: "AC ne bo nikoli izšel na konzolah". Aja,to sem skoraj pozabil: "Vsak avto razstavimo in tehtamo dele,ter parametre vnašamo v igro". Pa roko na srce,tile njihovi modeli dirkalnikov in avtomobilov,ki jih štancajo kot po tekočem traku so tudi malce sumljivi,vsaj kar se fizike tiče. Kako pri hudiču ima potem iR problem pridobiti licenco od Lambota in Ferrari-ja? Kunos pa to dobi za šalo. Sicer pa gre to takole: uporabniki naredijo avto,Kunos pridobi licenco in voila nateg stoletja je tukaj za 7€ v obliki DLC-ja. Pa po mojem bo še kar nekaj neskeniranih dirkališč izšlo. Pa preden bomo dobili skenirano Suzuko,bodo prej poskenirali vsako Italijansko vaško gokart dirkališče,ker to jim je pač najbližje. Ja,če pa pogledamo iz finančnega vidika pa je to top shit simulacija. 1 3 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 Ne seri, edini pravi nateg na trgu je iRacing aka Nascar 2003 (google it). 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 (urejeno) Alen, jest Iracing Nascar zato rad špilam, ker sem menijev in knofov iz NR2003 saesson navajen . Uredil June 14, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 (urejeno) 1 hour ago, terga said: Ne seri, edini pravi nateg na trgu je iRacing aka Nascar 2003 (google it). Tako ne misli veliko RL dirkačev, ki so tam prisotni. Od znanih do manj znanih. So najbrž razlogi za to bi rekel, al so vsi čez les ? Uredil June 14, 2016 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
123 91 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 Spoiler Proga pa avto^ 1 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 (urejeno) 1 hour ago, mancSLO said: Alen, jest Iracing Nascar zato rad špilam, ker sem menijev in knofov iz NR2003 saesson navajen . Kolk hoces za tale NASCAR 2003 ?hehehe Uredil June 14, 2016 - Robert_S 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 1 hour ago, MarkoP said: Tako ne misli veliko RL dirkačev, ki so tam prisotni. Od znanih do manj znanih. So najbrž razlogi za to bi rekel, al so vsi čez les ? Rekel bi, da vsi dobijo free content v zameno za eno izjavo 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 Že Gregor Huttu je povedu da je iracing kar se tiče fizike dost stran od RL, ko je prvič sprobu isto formulo, ki jo je nadrkavu v iracingu. Avto preveč drsi v igrci, premal gripa, ne čutiš ga tako kot v RL. Vse to je še vedno res in to še pride od človeka ko je praktično sponzoriran od iracinga. 1 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 Ah ne, daj. Pusti Barichellota in podobne. Veliko je folk iz ameterskih lig, brez publicitete in izjav. Zadnjič mi je en razlagal o damperjih ter kako eni vplivajo na druge in sva šla z motecom skozi. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 (urejeno) 5 minutes ago, zamex23 said: Že Gregor Huttu je povedu da je iracing kar se tiče fizike dost stran od RL, ko je prvič sprobu isto formulo, ki jo je nadrkavu v iracingu. Avto preveč drsi v igrci, premal gripa, ne čutiš ga tako kot v RL. Vse to je še vedno res in to še pride od človeka ko je praktično sponzoriran od iracinga. 10 let nazaj, more or less. Kar res ne dela prav je premalo gripa pri visokih temp. To morejo zrihtat. Uredil June 14, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 Kaj je že ime te teme? 2 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 (urejeno) Tomaž, v kateri temi predlagaš, da bi se dalo debatirati o splošnih "problemih" sim scene, primerjavah, ipd. in da nebi to takoj koga zmotilo. Uredil June 14, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 (urejeno) 5 hours ago, silicijeva dolina said: To pa zaradi tega,ker iR ne "napizduje" tako kot to počne Kunos. Nekako tako so pri Kunosu dejali na začetku: "Vsa dirkališča v AC bodo lasersko skenirana". Dejali so tudi: "AC ne bo nikoli izšel na konzolah". Aja,to sem skoraj pozabil: "Vsak avto razstavimo in tehtamo dele,ter parametre vnašamo v igro". Pa roko na srce,tile njihovi modeli dirkalnikov in avtomobilov,ki jih štancajo kot po tekočem traku so tudi malce sumljivi,vsaj kar se fizike tiče. Kako pri hudiču ima potem iR problem pridobiti licenco od Lambota in Ferrari-ja? Kunos pa to dobi za šalo. Sicer pa gre to takole: uporabniki naredijo avto,Kunos pridobi licenco in voila nateg stoletja je tukaj za 7€ v obliki DLC-ja. Pa po mojem bo še kar nekaj neskeniranih dirkališč izšlo. Pa preden bomo dobili skenirano Suzuko,bodo prej poskenirali vsako Italijansko vaško gokart dirkališče,ker to jim je pač najbližje. Ja,če pa pogledamo iz finančnega vidika pa je to top shit simulacija. ammm... ne. To da bo vse lasersko skenirano ni res... Monza 66 je lep primer. Aja, pa Zandvoort si zastonj dobu, ti ni treba točit solz o nategu. To da AC ne bo nikoli na konzolah niso nikoli rekli. V intervjujih so zmeri rekli da bojo vidli kaj prinese prihodnost. Tudi to da vsak avto razstavijo in tehtajo niso nikoli rekli. Rekli so, da je fajn bit na pišti, če ne veš določenih podatkov in jih enostavno lahko izmeriš. Kako so pri kunosu dobili licenco od ferrarija in lambota? Ferrari academy 2010 al nek tak bullshit. Faking igrco so za ferrari nardil... Lambo jim je na začetku še celo reku NEIN! in pol k je projekt ratu večji in se je uključlo več proizvajalcu (pa še kake usluge so najbrž rabli) so jim prodali licence. malo drugače je glede avtov... Modder naredi avto, kunos kupi pravice od modderja (win win za kunos in moderje... moder ima celo možnost zaposlitve pri kunosu pol se mi zdi), licencira avto, "popravi" fizike po podatkih od proizvajalca, naredi nove zvoke, itd. P.S. Nehi jokat za zastonj stvari -.- Uredil June 14, 2016 - sarabwt 3 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 Lej, ko je treba enkrat dat za cel sim 2000€+, se kriteriji mal spremenijo. Jamrate o DLCjih za 7€, pol pa greste, pa kupte 1 avto za 12€. Se to sam men zdi noro, al sem edini? 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 Nič ni zastonj! In vse to kar sem napisal drži kot pribito. Citiraj Link to post
Recommended Posts